Δευτέρα 30 Ιουνίου 2008

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ

Μπαίνει και επίσημα το καλοκαίρι από αύριο με επαναλήψεις του ΡΕΤΙΡΕ, ΚΡΙΣ-ΚΡΟΣ, ΚΑΚΟΣ ΒΕΖΙΡΗΣ, ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ...

ΠΟΥ ΑΛΛΟΥ??? ΜΟΝΟ ΣΤΟ MEGΑ

ΙΣΠΑΝΙΑ - PLUS - LTV OI NΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ EURO

Κυριακή 29 Ιουνίου 2008

ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Από αύριο ξανά κοντά σας.....

Κυριακή 22 Ιουνίου 2008

Ο ΠΙΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΤΙΤΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ

www.mediablog.gr

Σύντομα ξανά κοντά σας....

Λόγω καλοκαιρινών διακοπών και λόγω έλλειψης θεμάτων σας αποχαιρετώ και τα λέμε πάλι την επόμενη Κυριακή 29 Ιουνίου.


Την επόμενη Κυριακή επιστρέφω με τη βοήθεια του Θεού ανανεωμένος με νέο προφίλ και νέες φρέσκες καλοκαιρινές ιδέες που θα δροσίσουν τον καύσωνα του καλοκαιριού...!!!
Μη φύγει κανείς.!!!


Σάββατο 21 Ιουνίου 2008

ΤΕΛΟΣ

Την πόρτα της εξόδου παίρνει η πετυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ. Σύμφωνα με πληροφορίες του TVMania οι δύο νέοι σεναριογράφοι έρχονται τον Οκτώβρη με νέο σενάριο και νέες φιλόδοξες ιδέες στον ANT1.

Αν και στην αρχή υπήρχαν αμφιβολίες από το σταθμό οι δυο σεναριογράφοι θέλησαν να δώσουν τέλος στη σειρά τώρα που βρίσκεται στα πάνω της και να μην περιμένουν να την τελειώσουν όταν πιάσει πάτο (βλέπε Βεντέτα)

TOP 10 ΤΗΣ ΒΔΟΜΑΔΑΣ

1. Ιατρικό απόρρητο ΑΝΤ1..........Τετάρτη- Παρασκευή 21:30

2. Η αίθουσα του θρόνου ΜΕGA.........Καθημερινά 22:00

3. Κλείσε τα μάτια MEGA.........Καθημερινά 23:00

4. Το πιο γλυκό μου ψέμα ΑΝΤ1..........Καθημερινά 14:50

5. Κρυφά Μονοπάτια ΑΝΤ1.......Καθημερινά 15:20

6. Πήρα κόκκινα γυαλιά ΡΙΚ1........Παρασκευή 19:10

7. Δύο ξένοι MEGA........Καθημερινά 13:50

8. ΚILL BIL VOL.2 PLUS TV.........Παρασκευή 21:00

9. CSI MIAMI SIGMA..........Tρίτη 23:00

10. Την Πάτησα ΑΝΤ1.........Δευτέρα-Τρίτη 21:20

Παρασκευή 20 Ιουνίου 2008

AGB NEWS

Φαίνεται πως το Ιατρικό απόρρητο δεν συγκίνησε καθόλου τους τηλεθεατές της Κύπρου μιας και οι περισσότεροι [όχι όλοι] συνήθισαν στο Μίλα μου , στο Ζωή Ποδήλατο άντε και στη Βεντέτα.

Οι σειρές αυτές όπως το Ιατρικό απόρρητο του ΑΝΤ1 και τα Ίχνη του ΜEGA δεν βρίσκουν απήχηση στο Κυπριακό κοινό που είναι προσκολλημένοι στο παρελθόν και δεν θέλουν να δουν κάτι το καλύτερο, το καινούριο.

Προσωπικά το Ιατρικό απόρρητο μου άρεσε πάρα πολύ, μου θυμίζει Grey's anatomy αλλά είναι φοβερό. Καλή δουλεία από τον Αντ1.

Φοβεροί ηθοποιοί, όπως Γιώργος Κιμούλης αλλά και νέοι ηθοποιοί όπως η Σοφία Παυλίδου που σίγουρα αυτή η σειρά θα πήγαινε πολύ καλύτερα αν παιζόταν σε καλύτερη ζώνη μακριά από Euro.

Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΤ1 ΓΙΑ X-FACTOR

Μόλις μας ενημέρωσαν από τον Αντ1 ότι οι εταιρίες παραγωγής (βλέπε Ena Production) πάντα αναλαμβάνουν την ευθύνη διεξαγωγής αλλά και όλα τα νομικά επακόλουθα μιας εκπομπής που βλέπουμε στην tv. Επίσης μας μετέφεραν ότι το X-Factor είναι το μόνο σίγουρο project για τη σεζόν από Οκτώβριο. Ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Πολλά ακούγονται βλέπετε στους διαδρόμους και πολλές φορές οι ψίθυροι δεν ακούγονται καθαρά...
Όσοι λοιπόν Κύπριοι ενδιαφέρεστε δηλώστε συμμετοχή γιατί μπορεί να είστε εσείς τα αστέρια το μέλλοντος......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ.... “ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ” Αυλαία με happy end

"ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΗΣ"

Ποιος είναι αυτός που θα κάνει ευτυχισμένη τη Μαρία και θα την οδηγήσει στο κατώφλι της εκκλησίας;
Σύμφωνα με γκάλοπ που διεξάγεται στο site του Mega ο Φίλιππος προηγείται με 52,2%, έναντι 47,8% που προτιμούν τον Αλέξη Μαντά για σύζυγο της Μαρίας. Υπομονή και οι απορίες θα λυθούν σύντομα, μιας και απομένουν μόλις τρία επεισόδια μέχρι το μεγάλο φινάλε που θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουνίου στις 21.00 [για την Ελλάδα], σε ένα έξτρα λαρτζ επεισόδιο διάρκειας δυόμισι ωρών. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι υπεύθυνοι του Mega "πάντρεψαν" τα τελευταία επεισόδια 299, 300 και 301 σε μία σπέσιαλ προβολή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η σειρά από την αρχή της σεζόν το σίριαλ του Mega Ελλάδος τουλάχιστον στην Ελλάδα φιγουράρει καθημερινά στην πρώτη θέση των δέκα δημοφιλέστερων προγραμμάτων με τηλεθεάσεις που φθάνουν το 45% αφήνοντας τον Έρωτα με 30-35%. Αριθμός που μεταφράζεται τις περισσότερες φορές σε 1.000.000 τηλεθεατών ημερησίως. Σε ό,τι αφορά τώρα το φινάλε και σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Δαλιάνη βάζει το πολυπόθητο νυφικό και παντρεύεται τον αγαπημένο της κ. Μαντά.
Η σκηνή φυσικά που συγκίνησε πολλούς ήταν όταν η νύφη Μαρία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας κρατώντας το μπράτσο του πατέρα της για να συναντήσει τον Αλέξη: “Σ' αγαπώ πολύ”, του είπε φιλώντας τον και εκείνος της απάντησε “Κι εγώ!”. Κουμπάροι του ζεύγους ο παιδικός φίλος της Μαρίας Νικόλας και ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού Δημήτρης
Στην Κύπρο η σειρά ολοκληρώνει τον κύκλο της, στις 4 Ιουλίου
Συμφωνείται με το τέλος της σειράς ή θέλατε κάτι καλύτερο;
Της Φωφώς Μπόνιου

MEDIA ΓΕΓΟΝΟΤΑ UPDATE

{{Επειδή πολλά άτομα διαφώνησαν με τον πρώτο μου τίτλο και με το δεύερο είπα να τον αλλάξω και να το κάνω.}}
Anyway που θα έλεγε και η θρυλική Ναστάζια από το Βουράτε γειτόνοι που αν και τελίωσε εδώ και τρία με τέσσερα χρόνια συνεχίζει να μας τα πρίζει ολόχρονα. Εντάξει είπαμε κάποτε είχε ένα μικρό χιουμορ αλλά να μην ξεχνάμε ότι ο Τσιάκκας δεν είναι και ο Χάρης Ρώμας.
Ευχάριστα βλέπεται και ο "Τίγρης" καθημερινά στον Αντ1 η ώρα 23:20. Εννοώ φυσικά για τους Παντρεμένους που κάθε καλοκαίρι μας λένε πως έχουν ψυχή. Μια πάρα πολύ επιτυχημένη σειρά που θυμίζει τις ωραιότερες στιγμές της Ελληνικής Τηλεόρασης.

Του χρόνου πολύ κλάμα ετοιμάζουν τα κανάλι.Δυο δραματικές το Σίγμα, δύο ο Αντ1 και το Ρικ και από κωμωδίες ο Αντ1 εκτός από ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ ετοιμάζει ακόμια μία, το ίδιο και το Σίγμα και το Ρικ. Μη ξεχνάμε την ενίσχυση από την Ελλάδα η οποία θα έρθει και στον Αντ1 από το αδελφάκι αλλά και στο ΜΕGA.

Πολύ πρόχειρα φτιαγμένο το σκηνικό του ALIVE και ακόμα αν και τα παιδιά προσπαθούν να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό δεν βγαίνει στον αέρα. Εγώ πιστευώ πως κούρασε τον κόσμο. Εντάξει τα πιτσιρίκια από 8-15 δεν κάνουν άλλη δουλεια παρά να στελλουν μηνύματα π.χ ΓΙΩΡΓΟ ΑΓΑΠΟΣΑΙ, ΓΙΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΑΠΛΙΚΤΙΚΗ..... κ.α ανορθόγραφα μηνύματα

Βραβεία MAD -> ηχηρές απουσίες, ξαφνικές δυνατές φιλίες [Μενεγάκη-Γρηγόρης] , εγκυμοσύνη πολύ εγκυμοσύνη, έρωτες, χωρισμοί, και μοιρασμένα βραβεία. Αυτά χαρακτηρίζουν τα φετινά βραβεία.
Αισιόδοξα ξεκίνησε την προβολή της σειράς ο ΑΝΤ1 "Ιατρικό απόρρητο" και ποντάρει πάνω της να υψώσει τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης. Εμείς του ευχόμαστε ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Το ίδιο και στο ΜΕGA που την Δευτέρα ξεκινά και η Αίθουσα του Θρόνου... Φαίνεται να είναι υπερπαραγωγή και το περίεργο είναι πως είναι μια παλιά ελληνική σειρά.....
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ

Mια εισήγηση στο ΜΕGA "ΑΦΟΥ ΑΡΧΙΣΑΤΕ ΝΑ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ;;

Για να δούμε ένα ωραίο ελληνοτουρκικό έρωτα.!!! Φοβάστε την εκκλησία και τον Ττομη πώς θα αντιδράσει;

ΝΥΚΤΕΡΙΝΟ ΚΑΦΕ πρέπει να μετονομάσει ο ΑΝΤ1 το ΠΡΩΙΝΟ ΚΑΦΕ αφού τον αφαίρεσε από το πρόγραμμα του και τον προβάλλει η ώρα 3:30 το πρωί βάζοντας την ώρα προβολής του Φλορισιέντα και Ανυπότακτες καρδιές για να κτυπήσει το ALIVE ...

Το ίδιο και στην Τατιάνα που την πήγε η ώρα 8 μετά η ώρα 17:10, ακολούθως η ώρα 16:00 μετά η ώρα 15:00 και στο τέλος τη σταμάτησε η ώρα 06:30 το πρωί. Ωραίες ιστορίες, φόνοι, καβγάδες, βιασμοί, γάμοι ομοφύλων η ώρα 06:30.... GOOD CHOICE.....

X-FACTOR, X-FACTOR ακούμε αλλά όπως φαίνεται δεν θα δούμε λόγω του ότι Όπως μαθαίνουμε, στα γραφεία της Ena Productions έφτασε ένα χαρτί με πάσα επισημότητα: αποστολέας ο Αντ1 και περιεχόμενο; «Αναλαμβάνετε την νομική ευθύνη για ό,τι συμβεί στο πλαίσιο του XFactor». Ύποπτο αυτό... Έτσι το είδε και η Ena και τα έσπασε με το κανάλι. Τώρα γίνεται προσπάθεια να ξανακολληθούν τα σπασμένα κομμάτια αφού και οι οντισιόν δεν γοήτευσαν ιδιαίτερα... Μάλλον απογοήτευσαν.

Τετάρτη 18 Ιουνίου 2008

ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ

Αισίος φτάσαμε στη μιά βδομάδα λειτουργίας του νέο μου blog. Ευχαριστώ πολύ το blog του Cnc minus, τη michaella για τα καλά της σχόλια το to.telecontrol

Και όλους εσάς που είχατε την καλοσύνη να ρίξετε μια ματιά στο blog μου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΙΔΗΣΗ "Τραυματισμός 6 πυροσβεστών"

Δραματική είναι η κατάσταση από την τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που μαίνεται εκτός ελέγχου στην περιοχή Οράς, στα σύνορα Λεμεσού και Λάρνακας. Η πυρκαγιά που ξέσπασε στις 3 τα ξημερώματα, κατέστη εξαιρετικά επικίνδυνη και σύμφωνα με την πυροσβεστική υπηρεσία, πριν από λίγο οι πύρινες γλώσσες μπήκαν στο χωριό ΑΚΑΠΝΟΥ και τρία σπίτια τυλίχθηκαν στις φλόγες.

Η Αστυνομία απευθύνει έκκληση στους κατοίκους των χωριών ΣΑΝΙΔΑ, ΒΑΣΑ, ΚΕΛΑΚΙ, ΑΚΑΠΝΟΥ και ΚΛΩΝΑΡΙ να τα εγκαταλείψουν.

Η φωτιά κατέκαυσε ήδη τρείς ξύλινες κατοικίες στο χωριό Ορά πριν περάσει στον εγκαταλελειμμένο οικισμό Βίγλα, όπου κατέστρεψε πέντε πέτρινες εξοχικές κατοικίες, αγροκτήματα καθώς και το παλιό σχολείο που δεν λειτουργεί. Το εκκλησάκι του Αγίου Ιωάννη του 17ου αιώνα ευτυχώς δεν βρίσκεται σε κίνδυνο. Οι φλόγες ωστόσο πλησιάζουν επικίνδυνα το Μοναστήρι Παναγίας του Γλωσσά, έξω από το Κελάκι.

Στον έλεγχο της ανεξέλεγκτης κατάστασης συνδράμουν με κάθε δυνατό τρόπο, επτά ελικόπτερα της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων και το αεροπλάνο του Τμήματος Δασών, ενώ ζητήθηκε η βοήθεια των πυροσβεστικών αεροπλάνων από την Ελλάδα, τα οποία θα αντλούσαν νερό από τη θάλασσα της Λεμεσού. Δύο ελικόπτερα βρίσκονται καθοδόν.

Έξι πυροσβέστες τραυματίστηκαν όταν περικυκλώθηκαν από τις φλόγες, μεταξύ των οποίων ο Βοηθός Διευθυντής Πάμπος Χαραλάμους. Τους απεγκλώβισε ο ίδιος ο Διευθυντής της πυροσβεστικής όταν όρμησε με το αυτοκίνητο του μέσα από τις φλόγες. Τραυματίστηκαν όλοι ελαφρά, ενώ ο κ. Χαραλάμπους υπέστη εξάρθρωση ώμου. Μεταφέρθηκαν σε γειτονικά νοσοκομεία και κρατήθηκαν για νοσηλεία.

Η πυρκαγιά στην περιοχή Οράς της επαρχίας Λάρνακας είναι εκτός ελέγχου, είπε σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ανδρέας Νικολάου και μαίνεται σε αρκετά μέτωπα, σε απόκρημνες και απροσπέλαστες για τα πυροσβεστικά οχήματα περιοχές. "Προσπαθούμε με τα επίγεια και εναέρια μέσα που έχουμε στην διάθεσή μας να θέσουμε την πυρκαγιά υπό έλεγχο", δήλωσε ο κ. Νικολάου.
Η εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου Λίζα Κεμιτζή, χαρακτήρισε την κατάσταση "πολύ δύσκολη", ξεκαθαρίζοντας ταυτόχρονα ότι δεν υπάρχουν εγκλωβισμένοι πυροσβέστες σε κανένα σημείο της πυρκαγιάς. Η κ. Κενιτζή ανέφερε ότι έχει ζητηθεί βοήθεια από τις Ελληνικές Αρχές και αναμένεται σε περίπου δύο ώρες να βρίσκονται στη Κύπρο, δυο ελικόπτερα της Ελληνικής Δημοκρατίας.Αναφερόμενη στην έκταση της πυρκαγιάς η εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής είπε ότι μέχρι στιγμής η πυρκαγιά έχει καταστρέψει περισσότερο από 9 τετραγωνικά χιλιόμετρα άγριας βλάστησης.

Το δύσβατο της περιοχής και οι ανεπαρκείς χωματόδρομοι δημιούργησαν αντίξοες συνθήκες για τα 94 πυροσβεστικά οχήματα της ΕΜΑΚ, της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρνακας, Λευκάρων, Λεμεσού και των Βρετανικών Βάσεων, του Τμήματος Δασών, του Ταμείου Θήρας και αντλιοφόρων οχημάτων της Εθνικής Φρουράς με 320 άνδρες. Η Πολιτική Άμυνα εγκατέστησε σταθμούς ελέγχου της δραματικής κατάστασης που δημιουργήθηκε στη περιοχή Οράς-Ακαπνούς και σε αρκετές περιπτώσεις συντονιστής ήταν ο πολιτικός προϊστάμενος της Νεοκλής Συλικιώτης, Υπουργός Εσωτερικών. Στην περιοχή έσπευσαν επίσης οι Υπουργοί Γεωργίας, Μιχάλης Πολυνείκης και ο Υπουργός Δικαιοσύνης Κύπρος Χρυσοστομίδης, οι Αρχηγοί της Αστυνομίας και της Ε.Φ. και ο Διευθυντής της Π.Υ. Ανδρέα Νικόλα.

Η Αστυνομία ανακοινώνει ότι, ο δρόμος Ακαπνούς - Οράς, έχει καταστεί επικίνδυνος λόγω μεγάλης πυρκαγιάς.
Οι οδηγοί παρακαλούνται να αποφεύγουν να χρησιμοποιούν τον πιο πάνω δρόμο.

http://www.politis-news.com/cgibin/hweb?-A=190123&-V=latestnews

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ : Συνεχίζεται η μάχη με τις φλόγες ""ΑΣ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ Ο ΘΕΟΣ""

Εκκενώνονται χωριά λόγω της ανεξέλεγκτης πυρκαγιάς
Δραματική είναι η κατάσταση σε χωριά της ορεινής Λάρνακας και της Λεμεσού από την τεραστίων διαστάσεων πυρκαγιά που μαίνεται εκτός ελέγχου από τα ξημερώματα. Η φωτιά είχε ξεκινήσει από δασώδη περιοχή μεταξύ των χωριών Οράς - Λάγιας και επεκτάθηκε πολύ γρήγορα στα γειτονικά χωριά και απειλεί άμεσα κατοικημένες περιοχές. Δόθηκαν οδηγίες για προληπτική απομακρυνση των κατοίκων των χωριών Βάσα, Κελλάκις, Σανίδα, Κλωνάρι και Ακαπνού.

Γύρω στις 3 το απόγευμα οι φλόγες έφτασαν σε σπίτια του χωριού Ακαπνού. Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το ραδιόφωνο του ΡΙΚ, η κατάσταση στην Ακαπνού είναι εκτός ελέγχου. Το μικρό χωριό με τους στενούς δρόμους και τα παλιά πετρόχτιστα σπίτια έχει πληγεί άμεσα από τη φωτιά και ήδη 2-3 σπίτια έχουν καταστραφεί, ενώ απειλούνται και άλλα.Ισχυρές δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της Αστυνομίας καταβάλλουν προσπάθειες για αντιμετώπιση της κατάστασης. Μπαίνουν στις αυλές των σπιτιών και με διάφορα μέσα προσπαθούν να θέσουν την κατάσταση υπό έλεγχο.Ήδη οι κάτοικοι της Ακαπνούς εγκατέλειψαν το χωριό από τις 2 το μεσημέρι και έχουν μεταφερθεί σε άλλο χωριό.Οι προσπάθειες των πυροσβεστών τώρα είναι να σταματήσουν τη φωτιά, ώστε να μην επεκταθεί και να κάψει όλο το χωριό. Αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής από την κεντρική πλατεία της κοινότητας, όπου βρίσακεται και η εκκλησία.


Τα ελικόπτερα προσπαθούν να βοηθήσουν την κατάσταση στην νότια περιοχή της Ακαπνούς, όπου φλόγες ύψους 30 με 40 μέτρων εξακολουθούν να κατακαίουν ό,τι απέμεινε από την πρωινή πυρκαγιά.Εν τω μεταξύ, ο Διευθυντής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, Ανδρέας Νικολάου, μιλώντας σε εκπομπή του ΡΙΚ, είπε ότι τα πράγματα είναι πάρα πολύ δύσκολα, καθώς η φωτιά ενισχυμένη από τους ανέμους και τις υψηλές θερμοκρασίες, μαίνεται σε πολλά μέτωπα και σε δύσβατες περιοχές, ενώ το έργο των πτητικών μέσων δυσκολεύεται λόγω των πυκνών καπνών. Πρόσθεσε ότι κινδυνεύουν πολλές εξοχικές κατοικίες

Σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε το ΡΙΚ, οι φλόγες πλησιάζουν επικίνδυνα και το γυναικείο μοναστήρι της Παναγίας του Γλωσσά, έξω από το Κελλάκι. Μετέδωσε ακόμη ότι μέλη της Πολιτικής Αμυνας καλούν από πόρτα σε πόρτα και με τηλεβόα τους κατοίκους του Κελλακίου να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους. Καίγεται επίσης το σχολείο στο ακατοίκητο χωριό Βίγλα. Κάηκαν επίσης δύο εξοχικές κατοικίες μεταξύ των χωριών Λάγιας και Οράς.

"Ας μας βοηθήσει ο Θεός και δεν ξαναζήσουμε τις περσινές πυρκαγές που συγκλόνισαν Ελλάδα και Κύπρο."

"Πέθαναν" για δεύτερη φορά τον Τ.Κουίκ στον ΣΚΑΪ

Εξοργισμένος δηλώνει ο δημοσιογράφος Τέρενς Κουίκ για το δεύτερο… θάνατό του. Αναφέρεται στο περιστατικό με τον ραδιοφωνικό παραγωγό, Θύμιο Καλαμούκη, στον ραδιοφωνικό σταθμό "ΣΚΑΙ", ο οποίος σκέφτηκε να τον σατιρίσει δια του… θανάτου του και με την έκφραση «Αιωνία η μνήμη του, ο Τέρενς ζει».


Ο Τέρενς διερωτάται το πώς πρέπει να αισθάνονται οι άνθρωποι, οι οποίοι τον αγαπάνε και ξαφνικά μαθαίνουν ότι κάτι έπαθε ο δικός τους άνθρωπος. Ζητά να σταματήσει αυτό το καλαμπούρι και επισημαίνει πως η σάτιρα δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να «παίζει» με τον θάνατο ενός ανθρώπου. Δε ζητά την παρέμβαση του ΕΣΡ και της ΕΣΗΕΑ, γιατί αυτό θα ήταν αντίθετο με τη δική του νοοτροπία.


Αναφέρεται και στον δημοσιογράφο του EXTRA, Φίλιππο Καμπούρη, που στο παρελθόν μετέφερε αδιασταύρωτη πληροφορία ότι δήθεν έχει πεθάνει. Ο κ. Κουίκ χαρακτηριστικά αναφέρει «Εγώ ήμουν στο Πήλιο και έπινα τα τσίπουρά μου και εκείνος κατά τρόπο άθλιο και απαράδεκτο με νεκρολογούσε στην τηλεοπτική του εκπομπή».

www.zougla.gr

AGB ΤΡΙΤΗ 17/06/08

ΤΗΛΕΘΕΑΣΕΙΣ

Γενικό Τηλεμερίδιο Εβδομάδας 09/06/2008 - 15/06/2008
RIK1 13.8%
RIK2 4.9%
MEGA 11.8%
ANT1 14.8%
SIGMA 19.1%
PLUS TV 8.0%
ERT 2.2%
TelRest 22.6%

Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

H ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΗ "ΑΣΧΗΜΗ" ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Η πολυβραβευμένη αμερικανική εκδοχή της πιο πετυχημένης σαπουνόπερας των τελευταίων χρόνων έρχεται στον ΑΝΤ1, από την Τρίτη 1η Ιουλίου, καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 9 το βράδυ. Με παραγωγό την πανέμορφη Μεξικάνα του Χόλιγουντ Σάλμα Χάγιεκ ("Φρίντα"), το "Ugly Betty" καθήλωσε κυριολεκτικά τους τηλεθεατές στις ΗΠΑ. Η χαρισματική 22χρονη πρωταγωνίστρια Αμέρικα Φερέρα υποδύεται την πανέξυπνη, γλυκιά, αλλά εντυπωσιακά… άσχημη Μπέτι, η οποία επιχειρεί να κατακτήσει το χώρο της μόδας! Μάλιστα, βραβεύτηκε για την ερμηνεία της με τη Χρυσή Σφαίρα και το βραβείο ΕΜΜΥ 2007.

Η απολαυστική σειρά παρουσιάζει τις περιπέτειες της Μπέτι Σουαρέζ, μιας κοπέλας που έχει αμέτρητα προσόντα: γερό μυαλό, ευελιξία, χιούμορ και καλοσύνη. Το πρόβλημα είναι ότι την αδικεί η εμφάνισή της. Η Μπέτι συνειδητοποιεί περισσότερο από ποτέ αυτό το σοβαρό της μειονέκτημα, όταν προσλαμβάνεται ως γραμματέας στο Mode, ένα σικ περιοδικό μόδας. Αφεντικό της είναι ο νεαρός, γοητευτικός κι αθεράπευτος γυναικάς Ντάνιελ Μιντ (Έρικ Μάμπιους), ο οποίος έχει πρόσφατα αναλάβει την αρχισυνταξία του περιοδικού και πασχίζει να αποδείξει στον αυστηρό πατέρα του, Μπράντφορντ (Αλαν Ντέιλ), ότι είναι άξιος γι αυτή την τόσο υπεύθυνη θέση. Αποφασισμένη να του κλέψει το πόστο είναι η διευθύντρια Δημιουργικού Βιλελμίνα Σλέιτερ (την υποδύεται η σαγηνευτική ηθοποιός Βανέσα Γουίλιαμς - πρώην Μις Αμερική). Όσο για τον Ντάνιελ, δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα έχει μια τόσο άσχημη γραμματέα και καθώς δεν μπορεί να απολύσει την Μπέτι, φροντίζει διαρκώς να την ταπεινώνει, με την ελπίδα ότι θα παραιτηθεί από μόνη της. Ωστόσο, σιγά-σιγά θα διακρίνει τις αρετές της αξιαγάπητης ασχημούλας και θα αρχίσει να τη βλέπει με άλλα μάτια…


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ, ΤΗ LA FEA MAS BELLA, ΤΩΡΑ Η UGLY BETTY.


Φήμες λένε πως θα ξεκινήσει και στην Κύπρο να προβάλλεται από τη νέα περίοδο προγραμμάτων στο ΡΙΚ2. Για την ιστορία λέμε πως η προβόλη της Ugly Betty συνεχίζει στο LTV 2 και ο 2ος κύκλός επίσης στο ίδιο κανάλι της Mivision.

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ (Ε)ΠΑΝΑ....(Ε)ΠΑΝΑΛΗΨHΣ

Για πάμε να δουμε τι φρέσκο και καινουριο προσφερουν τα κανάλια αυτή τη περιοδο

Δευτέρα - Παρασκευή



18:10 Αν μ'αγαπάς {E} Α΄, Β΄, Γ΄ ΚΥΚΛΟΣ

19:10 Μαργαρίτα {E}

22:10 Ιστορίες το Αστυνόμου Μπέκα {E}

23:45 Εντιμότατοι κερατάδες {E}



14:50 Το πιο γλυκό μου ψέμα {E}

15:20 Κρυφά μονοπάτια {E}

18:45 Φίλα το βάτραχο σου {E}

19:40 Την πάτησα {E}

23:25 Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή {E}

00:20 Εκείνες και εγώ {E}

01:00 Γιάννης ο Ομορφος {E}

13:00 Μαρία η Άσχημη {E}

13:45 Δύο ξένοι {E}

15:30 Βέρα στο Δεξί {E}

18:10 Η νταντά {E}

18:30 Πενήντα Πενήντα {E}

19:30 Είσαι το ταίρι μου [Δευτέρα -Τετάρτη] {E}

23:00 Κλείσε τα μάτια {E}


10:30 Βουράτε γειτόνοι {E}

13:10 Οι τάκκοι {E}

22:15 Όταν μεγαλώσω {E}


πρωταθλητής Επανάληψης είναι το MEGA και ο ΑΝΤ1 με 7 [Ε],

Αλλά αν υπολογίσουμε και την μεταμεσονύκτια ζώνη (Μωβ-Ροζ, Επιθυμίες, Νταντά για όλες τις δουλιές κ.α) είναι ο απόλυτος νικητής ο ΑΝΤ1.

Ακολουθεί με μια μικρή διαφορά το ΡΙΚ και το ΣΙΓΜΑ που πιστεύω πως οι επαναλήψει των δυο καναλιών θα αυξηθούν
...................................................................

Και όταν ρίξουν αυλαία το "ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ" , "ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ", η "ΖΩΗ ΠΟΔΗΛΑΤΟ αλλά και το "ΜΙΛΑ ΜΟΥ" να δείτε που το [Ε] δεν θα φεύγει από την οθόνη της ΤV.

Δευτέρα 16 Ιουνίου 2008

Media news

***Το πρώτο χρυσό βραβείο στην κατηγορία ειδησεογραφικού ρεπορτάζ, σε Ευρωπαϊκό Φεστιβάλ Τηλεόρασης που πραγματοποιείται στη Βουλγαρία, κέρδισε εικοσάλεπτο οδοιπορικό του Παναγιώτη Δημόπουλου στις πυρόπληκτες περιοχές της Ελλάδας, τον περασμένο Αύγουστο. Οι «Φωνές μέσα από τις στάχτες» απέσπασε το βραβείο στη κατηγορία «ειδησεογραφικής κάλυψης». Στους συντελεστές της συγκεκριμένης παραγωγής, αξίζουν όχι μόνο τα συγχαρητήρια της διεύθυνσης του Σίγμα.

***Με προσφορές «βομβαρδίζει» τους τηλεθεατές η Primetel; Με προσφορές υποδέχεται το καλοκαίρι και η Nova Κύπρου. Μιλάμε για δώρα ακατάλληλα για ανήλικους και ειδικά για ξενύκτες ματάκιες. Από χθες (15 Ιουνίου) και μέχρι τις 30 του τρέχοντος μηνός, η MultiChoice, προσφέρει λίγο μετά τα μεσάνυχτα και για τουλάχιστον 3 ώρες, στη δορυφορική πλατφόρμα της Nova, ελεύθερη πρόσβαση στα κανάλια ενηλίκων Playboy TV και Private Spice. Το. δωράκι, προσφέρεται σε όλους τους ενεργούς συνδρομητές, τους οποίους περιμένει αμέσως μετά, μια άλλη προσφορά. Μέχρι τις 15 Ιουλίου, η συνδρομή για όσους επιθυμούν να συνεχίσουν την τηλεθέαση στα συγκεκριμένα κανάλια ενηλίκων, μειώνεται στα 6.90 το μήνα (από 9.99), για τους 2 πρώτους μήνες.

Του Λούκα Πάρπα

Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Close the TV, αντέχεις;;; UPDATE

Καινουργια μέρα μας λέει η La Marina στον ΑΝΤ1 σε ενα πολύ ωραίο σκηνικό εμπνευσμενό από τη καλομελέτα και ερχεται... Φρέσκο ξεκούραστο και πολύ καλύτερο από το σκηνικό του Καλημέρα που είναι σαν να είσαι ανσασερ του Λευκού Οίκου ή του παλιομοδίτικου και συντηρητικού του Επτά - Δεκα.

Όσο για τις παρουσιάστριες νομιζω πως η Μαρίνα εγκληματίστηκε πολύ καλά και καθημερινά βελτιώνεται αλλά καλύτερα να μείνει στην παρουσίαση γιατί στην υποκριτική είναι χειρότερη και από τη Μιμή Ντενίση.

Ακόμη δυο ηθοποιοί κατεβαίνουν από Ελλάδα!. Πρόκειται για τη Μαρία Καβογιάννη και το Γιάννη Βόγλη που θα έχουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία νέα κυπριακή κωμική σειρά που προορίζεται για το SIGMA και έχει τον τίτλο ‘Χείρα Βοηθείας’ και ο δεύτερος σε μια δραματική σειρά του ιδίου καναλιού . Επίσης η Ζούμπι είναι πολύ κοντά να εμφανιστει στο σε ρόλο guest σε επεισόδια της πολύ πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 "ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ"

Αν και όλoi προετρεχαν πως με αυτή τη σειρά ο ΑΝΤ1 θα την πατήσει μάλλον την πάτησαν αυτοί διότι διάφέρει κατα πολύ και από τη Ζωή Ποδήλατο και από τη Βεντέτα..

Χάλια, χάλια, χάλια μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει την πάνελ της Μελανής του ΣΙΓΜΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτή η εκπομπή έρχεται πρώτη. Καλύτερα να βλέπεις τις Χριστιάνες του ΡΙΚ παρά αυτή την εκπομπή. Άσε που στην αρχή πρέπει να λένε Κακή, κακή ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ γιατί μετά πας για ύπνο βλέποντας το ανεκφραστο πρόσωπο της Μελανής.

Πόσο ακόμα θα ανεκτούμε να βλέπουμε Βουράτε γειτόνοι, Μίλα μου 4 φορές τη μέρα και τους Τάκκους; Ούτε η Αυλατζά του ΜEGA τόσες προβολές. Εγω προσωπικά γελάω και χαίρομαι να βλέπω Κωνσταντίνου και Ελένης και Καφέ της Χαράς.

Κάτι που γουστάρω να βλέπω πολύ είναι Μαύρα Μεσάνυκτα. Η σειρά γ@μ@ει κυριολεκτικά.

60 λεπτά, 60 λεπτά αλλά καθημερινά το ΣΙΓΜΑ μας πρίζει για τις διάφορες αποκαλύψεις του Τσουρουλάτου..........................

Φοβέρη η Αιμιλία στο Telethon αλλά και στις ειδήσεις και δικαιώνει τον τίτλο της Σιδεράς κυρίας των Ειδήσεων. Ούτε η Έλλη Στάη να είναι.........

Για πρώτη φορά το plus TV παρουσιάζει στοιχεία τηλεθέασης και αν κρίνουμε και από τους πίνακες της AGB καλά τα κατάφερε...

Τέλος του "Που πάμε" και πάει να το γυρίσει στο ποιοτικό. Φανταστείτε να παρουσίαζει εκπομπή μαζι με τη Μπήλιω Τσουκαλά ή με την Αλεξία Καρακάνα το Εντέχνως.

Πανελλήνια πρεμιέρα κάνει στον ΑΝΤ1 Κύπρου η ελληνική σειρά ‘ιατρικό απόρρητο’ την Τετάρτη 18 Ιουνίου. Αντι τώρα να περιμένουμε να προβάλλουν 2-3 επεισόδια και μετά να έρχετε στην Κύπρο τώρα θα τις προβάλλουμε εμείς πρώτα.

Φοβερό και το "κλείσε τα μάτια» που αν και είναι σε επανάληψη διατηρεί την φρεσκάδα και τη ζωντάνια. Η κυπριακή έκδοση του , το «μίλα μου» είναι για κλάματα. Δεν συγκρίνεται στο συγγραφικό ίστρο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.!

ΖΑΠ - ΖΑΠ

Η ΕΡΤ με το Euro και το ΜΕΓΚΑ με τη «Μαρία την άσχημη» -καθείς με τα όπλα του! ΖΑΠ Είναι τα προγράμματα που φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις του χθεσινού πίνακα της AGB. ΖΑΠ Πρώτη η Εθνική -την ποτίσαμε ροδόσταμο, μας πότισε φαρμάκι- με ποσοστό 62,3% και δεύτερη η «Μαρία η άσχημη» με ποσοστό 38,6%.

ΖΑΠ Ολο και νωρίτερα ξεκινά τις τελευταίες μέρες το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. ΖΑΠ Τι έγινε ρε παλικάρια; Δεν υπάρχει κάποια άτυπη συμφωνία των καναλιών, σύμφωνα με την οποία τα δελτία ειδήσεων οφείλουν να ξεκινούν την ίδια ώρα; ΖΑΠ Ο,τι θυμάμαι χαίρομαι κι εγώ! ΖΑΠ Είπαμε να κλέβουμε κάνα-δυο, άντε τρία λεπτάκια, αλλά εσείς κοντεύετε να κλέψετε ολόκληρο δεκάλεπτο. ΖΑΠ Μωρέ ο Ευαγγελάτος προκειμένου να κερδίσει τα χαμένα του νούμερα είναι ικανός να ξεκινάει το δελτίο του από τις 19.30. Πιο νωρίς κι από του Star...

ΖΑΠ Σχεδόν όλα τα δελτία ειδήσεων έπαιξαν τα ερασιτεχνικά βίντεο από τα γλέντια που ακολούθησαν μια βάφτιση κι ένα γάμο και διεκόπησαν κακήν κακώς από το σεισμό. ΖΑΠ Ελπίζω να μην έδωσαν τα βίντεο τζάμπα και να πήραν το κατιτίς τους.

ΖΑΠ Το τελευταίο της δελτίο στον Alpha παρουσιάζει σήμερα το βράδυ η Ελλη Στάη. Κι από αύριο Παρασκευή μαζεύει τις αποσκευές της και την κάνει κόστα κόστα για τα ελληνικά νησάκια. ΖΑΠ Αλί και τρισαλί στις Μαρία Νικόλτσιου και Ρίτσα Μπιζόγλη που θα μείνουν πίσω στη γαλέρα της Κάντζας κατακαλόκαιρο να τραβούν κουπί. ΖΑΠ Εϊ-οπ, έι-οπ, έι-οπ... ΖΑΠ Ποιος θα δίνει τον ρυθμό; Ενας άλλος μαύρος που θα μείνει κι αυτός στο κανάλι για να σχεδιάσει το δελτίο της νέας σεζόν. Ο διευθυντής ειδήσεων!

ΖΑΠ Ξαφνικά μου 'ρθε μια όρεξη για τραγούδι. ΖΑΠ Και ποιο τραγούδι μου 'ρθε; Αυτό της κυρίας Ελισάβετ. ΖΑΠ «Πού είναι ο Βάγκνερ / πού είναι ο Πουτσίνι...». ΖΑΠ «Πού είναι η Ελεονώρα / πού είναι η Εμη / καμιά τους πια δεν έχει μείνει...»

ΖΑΠ Πινόκιο, σε ποιο νησί δεν πρόκειται όχι να πάει αλλά ούτε να περάσει ανοιχτά με σκάφος ο Νίκος Ευαγγελάτος; ΖΑΠ Την Κεφαλονιά, που είναι και τόπος καταγωγής του. ΖΑΠ Ε, όχι και γιατί...

Μ.Πετ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 12/06/2008

ΔΙΑΔΥΚΤΙΟ

Σύμφωνα με έρευνα, το Μέσο με τη μεγαλύτερη επιρροή είναι το διαδίκτυο και μάλιστα 10 φορές πιο πολύ από αυτή που ασκούν οι εφημερίδες και τα περιοδικά. Στη δεύτερη θέση είναι η τηλεόραση με τη μισή επιρροή από αυτή του ίντερνετ. Μάλιστα οι 9 στους 10 δήλωσαν πως συμβουλεύονται το ίντερνετ όταν ψάχνουν που να πάνε διακοπές ή να κλείσουν ξενοδοχείο και εισιτήρια, ενώ οι 6 στους 10 ψάχνουν online πληροφορίες για θέματα υγείας και φάρμακα.

Daily Telegraph: «Υπό απόλυση ο Ρεχάγκελ»!

Για μια ακόμη φορά οι αγγλικές εφημερίδες, ακόμη και αυτές που κατά πολλούς θεωρούνται έγκυρες, απέδειξαν ότι στερούνται σοβαρότητας, πληροφοριών, εκβιάζουν την είδηση, τη δημιουργούν και παραπληροφορούν.
Τελευταίο τους χτύπημα; Ανάφεραν ότι ο Οτο Ρεχάγκελ είναι υπό απόλυση. Ο συντάκτης του κειμένου της προαγγελίας της αναμέτρησης του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας μας με τη Ρωσία, αναρωτιέται, αν ο Γερμανός θα αφήσει την αμυντική του τακτική, ενώ είναι σχεδόν βέβαιος ότι η Ελλάδα δεν είναι σε θέση να ορθοποδήσει.«Θα μπορούσατε ποτέ να σκεφτείτε την πιθανότητα ότι ο Οτο Ρεχάγκελ, ο υπό απόλυση προπονητής της Ελλάδας, να εγκαταλείψει τη σοκαριστική αρνητική τακτική που ακολούθησε στην ήττα από τη Σουηδία;
Αλλά ακόμη και αν γίνει πιο τολμηρός, μπορεί μια ομάδα με τόσο χαμηλό ηθικό, να γυρίσει ανάποδα την κατάσταση; Υπό αυτή την οπτική γωνία φαίνεται απίθανο, ειδικά κόντρα σε μια ομάδα που είναι ανώτερη στις περισσότερες θέσεις», γράφει ο συντάκτης.Και επειδή πάντα πρέπει να υπάρχει μια αναφορά και στην Αγγλία, αφού τα πάντα γυρίζουν γύρω από αυτή για τους κατοίκους του νησιού και τους οπαδούς αυτής της άκρως επιτυχημένης εθνικής τους ομάδας, ο εν λόγω κύριος θεώρησε κλειδί στο παιχνίδι την κόντρα του Γιώργου Σαμαρά με τον Ντένις Κολόντιν.Μόνο που στην ενδεκάδα που έχει φιλοξενήσει η έγκυρη εφημερίδα του, ο διεθνής άσος της Μάντσεστερ Σίτι δεν φαίνεται πουθενά!

Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΤΕ

Σάββατο
Μετα το Euro αξιζει να δείτε 10η Εντολή αν χάσουμε καλύτερα μην το δείτε γιατι μπορεί να σας μπει καμιά ιδέα...... στις 23:45.





Κυριακή
Ίσως απο τις πιο πετυχημένες νεανικές σειρες των τελευταίων χρόνων. Μη χάσετε λοιπόν τα Υπέροχα Πλάσματα στις 22:55



Σάββατο και Κυριακή
Μη χάσετε την πρόεδρο,(Commander in Chief) μια από τις πιο ενδιαφέρουσες αμερικάνικες σειρές που κατηγορήθηκε πως έμμεσα κάνει διαφήμιση στη Χίλαρι Κλίντον στις 17:30 το Σάββατο και στις 18:00 την Κυριακή.
Και φυσικά τα Φιλαράκια στις 21:00

Σάββατο και Κυριακή
Αν σας αρέσει ο Ρώμας και δεν έχετε κάτι ενδιαφέρον να κάνετε δειτε το ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ..... στις 17:10


Σάββατο
Όσοι δεν θα βλέπετε Euro δείτε τουλάχιστον Μαυρα Μεσάνυκτα.......στις 22:00



Κυριακή
Ελληνική Ταινία Dream Hotel στις 21:00. Δεν ξερω αν ακολουθεί το format του SAFE SEX αλλά δεν χάνετε και τίποτα να τη παρακολουθήσετε



Σάββατο
ΕURO 2008 ΣΟΥΗΔΙΑ VS ΙΣΠΑΝΙΑ...... στις 19:00

Κυριακή
EURO 2008 ΕΛΒΕΤΙΑ VS ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ......... στις 19:00

MEDIA NEWS

*** Λένε ότι ο φόβος φέρνει κόλαση και έχουν δίκαιο. ΡΙΚ και ΕΡΤ, μετά την κατά λάθος μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Ελλάδα - Σουηδία, την περασμένη Τρίτη, και τις διαμαρτυρίες του PLUS TV, αντέδρασαν φοβισμένα την επόμενη μέρα. Έτσι, αντί να περιοριστούν στη μη μετάδοση των δύο προγραμματισμένων αγώνων του Euro 2004, έκοψαν από το πρόγραμμα της ERT sat και τις αθλητικές εκπομπές της ίδιας βραδιάς, στις οποίες σχολιάζονταν οι αγώνες. Είπαμε: ο φόβος φέρνει κόλαση και στην προσπάθειά τους να μην προκαλέσουν άλλες διαμαρτυρίες, είπαν να τα κόψουν όλα, και έτσι, μαζί με τα ξερά, έκαψαν και τα χλωρά.


*** Η Lumier TV Public Company Ltd έχει συνάψει νέα πολυετή συμφωνία με την εταιρεία παραγωγής και διανομής κινηματογραφικού και τηλεοπτικού προϊόντος 20th Century Fox και όπως γράφει το περιοδικό LTV magazine στο τελευταίο του τεύχος, ανάμεσα στις ταινίες που θα προβληθούν στο προσεχές μέλλον από το συνδρομητικό κανάλι LTV, περιλαμβάνονται και οι Night at the museum, The last king of Scotland, Borat κ.ά. Μιλάμε για ταινίες καταπληκτικές που όταν τις είδαμε στο Filmnet ενθουσιαστήκαμε. Ευκαιρία να τις ξαναδούμε λοιπόν.



Του Λουκά Πάρπα

ΣΕ ΔΥΟ ΜΕΡΕΣ ΑΡΧΙΖΕΙ..........

Η κριτική του που θα προκαλέσει ταραχή!!!

Έρχετε....!!!

Το «Ιατρικό απόρρητο» αποκαλύπτεται μόνο στον ΑΝΤ1

Μια νέα δραματική σειρά προσθέτει στο τηλεοπτικό της μενού η τηλεόραση του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κιμούλη. Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα μιας ελληνικής ιατρικής σειράς στη τηλεόραση, αυτοτελών επεισοδίων, που αφηγείται επείγοντα περιστατικά στα άδυτα μιας πρότυπης χειρουργικής κλινικής. Στόχος των συντελεστών, η ρεαλιστική τηλεοπτική μεταφορά της ζωής μέσα σε ένα νοσοκομείο. Ίσως μάθουμε και για τα .. απόκρυφα των γιατρών, κι αυτά που δεν φτάνουν στ' αυτιά μας ποτέ!!

Μια ομάδα νέων γιατρών, που μοιράζονται τις φιλοδοξίες, τα όνειρα, τις αγωνίες και τα άγχη για τη δουλειά και την προσωπική τους ζωή, έρχονται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 την ερχόμενη Πέμπτη, 18 Ιουνίου στις 22:05.

Απαιτητικές εγχειρήσεις, σοβαρά περιστατικά, δύσκολες αποφάσεις, συνθέτουν την καθημερινότητα τους στην καινούρια νοσοκομειακή μονάδα που εργάζονται. Πιστοί στον όρκο τους να σώζουν ανθρώπινες ζωές και να τηρούν το ιατρικό απόρρητο των ασθενών τους. Αυτό το.. «ιατρικό απόρρητο» λοιπόν θ' αποκαλυφθεί στη τηλεόραση του ΑΝΤ1. Τα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί ως επί τον πλείστον σε πραγματικούς χώρους του Αττικού Νοσοκομείου.

Ο Γιώργος Κιμούλης παίρνει την πολυπόθητη θέση του διευθυντή της κλινικής από τους φιλόδοξους Παναγιώτη Μπουγιούρη και Μάντυ Λάμπου, ενώ τις ισορροπίες καλείται να διατηρήσει ο διευθυντής του νοσοκομείου Σοφοκλής Πέππας. Η Σοφία Παυλίδου και ο Γρηγόρης Σταμούλης υποδύονται δύο νεότερους χειρουργούς, με τον δεύτερο συνάπτει ερωτική σχέση η νοσοκόμα, στο ρόλο της οποίας θα δούμε τη Σοφία Πανάγου.

Plus ΘΥΜΟΣ

***Φωνάζει το PLUS TV διότι πρόβαλε τον αγώνα Ελλάδα - Σουηδία και η ERT sat που δεν είχε τα σχετικά δικαιώματα, όμως ας μην το παρακάνει. Εντάξει. έχει δίκαιο, όμως δίκαιο έχουν και οι τηλεθεατές που δεν λαμβάνουν το σήμα του PLUS TV, έστω και αν κατοικούν 200 μέτρα μακριά από τις κτιριακές εγκαταστάσεις του καναλιού. Ας μην ξεχνούν επίσης ότι τα δικαιώματα για μετάδοση των αγώνων, τα απόκτησαν διότι έχουν άδεια παγκύπριου -και όχι τοπικού- καναλιού και όφειλαν να φροντίσουν έγκαιρα να στείλουν το σήμα τους σε ολόκληρο το ελεύθερο μέρος της Κύπρο, για να μην έχουν τώρα τις διαμαρτυρίες των τηλεθεατών. Ας δουν την μετάδοση του αγώνα από την ERT sat σαν ένα λάθος παρηγοριάς, που μείωσε τις φωνές εκείνων που δεν λαμβάνουν το σήμα του PLUS TV
Πηγή Φιλελεύθερος, συγγραφέας Λουκάς Πάρπας

"Δηλαδή αντί να φωνάζουμε εμείς που πιάνουμε το σήμα του Plus με χιόνι, φωνάζουν αυτοί"?

Κόντρα στον Ρότζερ Φέντερερ αγωνίζεται σήμερα ο Μάρκος Παγδατής

Τον πρώτο στην παγκόσμια κατάταξη, Ελβετό Ρότζερ Φέντερερ αντιμετωπίζει το απόγευμα ο Μάρκος Παγδατής, μετά τη χθεσινή νίκη του με 2 - 0 σετ επί του Γάλλου Φαμπρίς Σαντορό για το δεύτερο γύρο του τουρνουά του Χάλε της Γερμανίας. Ο Παγδατής κέρδισε και τα δύο σετ του χθεσινού αγώνα με 6 - 4, σε ένα αγώνα που διήρκησε μια ώρα και 12 λεπτά.

Ο αγώνας του Παγδατή με τον Φέντερερ θα ξεκινήσει στις 16.30.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Πέμπτη 12 Ιουνίου 2008

ΠΩΣ ΑΝΕΒΑΖΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟ EURO?

To Plus Tv apo ta sini8ismena noumera toy 3-2 % katafere twra me to Euro na anevasei 8eamatika toy noumera toy. Parte geysi apo ex8es Tetarti.





πηγή AGB

TELETEXT

Υψηλή διεισδυτικότητα, σημαντικά ποσοστά τηλεθέασης αλλά και ισχυρή δυναμική περαιτέρω ανάπτυξης, συγκεντρώνει η υπηρεσία του Teletext στην Ελλάδα, σύμφωνα με στοιχεία έρευνας που πραγματοποίησε τον Απρίλιο του 2008

Οπως προκύπτει από τα στοιχεία, το μέσο έχει υψηλή διεισδυτικότητα που φτάνει στο 60%, ενώ και η τηλεθέασή του είναι υψηλή, αφού συγκεντρώνει το ενδιαφέρον 2,8 εκατομμυρίων τηλεθεατών. Αξίζει να αναφερθεί δε ότι, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, υπάρχει σημαντικό περιθώριο δυναμικής αύξησης του ποσοστού τηλεθέασης, αφού αυτό είναι μικρότερο από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, που φτάνει στο 75%. Από πλευράς ηλικιών, μπορεί να χαρακτηριστεί ως νεανικό μέσο, αφού το 57% των τηλεθεατών του μέσου είναι νέοι κάτω των 35 ετών, ενώ το 92% έχει ηλικία μικρότερη από 55 ετών. Tο Mega βρίσκεται στην κορυφή με 28% (783 χιλιάδες τηλεθεατές), ακολουθούμενο από το Star με 23% (643 χιλιάδες τηλεθεατές) και τη ΝΕΤ με 21% (587 χιλιάδες τηλεθεατές)



ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΓΙΑ ΤΡΑΓΙΚΗ ΕΙΡΩΝΕΙΑ ΕΝΩ ΤELETEXT ΕΧΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ PLUS TV ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΕΙ.....

πηγή http://www.satleo.gr/

Λίγα Δορυφορικα Νεα

Η NETMED ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με την «ΠΑΕ ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΣ» για την απόκτηση των αποκλειστικών τηλεοπτικών δικαιωμάτων όλων των εντός έδρας αγώνων της ΠΑΕ. Δ.Τ.NOVA•
• Οι διακοπές αρχίζουν για τα παιδιά καθημερινά από 7/6 έως 30/6, στις 09:00, στο Νovacinema2. Δ.Τ.NOVA
Πανδεσία βόλεϊ στα αθλητικά κανάλια της Nova. Δ.Τ.NOVA

Πηγή www.satleo.gr

ΑΠΟΨΕ ΟΙ ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΤΟΥ ΕΡΩΤΑ

Αποψε ο ΕΡΩΤΑΣ ρίχνει αυλαία στον ΑΝΤ1 η ώρα 10:05. Μη το χάσετε!!!

ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ!!

GEIA SAS !! Apo simera anoigei ena blog afieromeno stin Elliniki kai stin Kypriaki Tileorasi. Tha prospathisw na metaferw ta nea tis Tv apo Kypro kai Ellada.
Οποιεσδηποτε παρατηρήσεις και εισηγήσεις είμαι ανοικτός να τις ακουσω.