Δευτέρα 28 Ιουλίου 2008

Καλύτερη σειρά σε επανάληψη

Με μεγάλη διαφορά πρώτη στις καρδιές των Κυπρίων όπως λέει και η AGB αλλά, η COCA-COLA αλλά και η ψηφοφορία στο blog έρχεται η χιλιοπαιγμένη σειρά του Αντ1 Κωνσταντίνου και Ελένης που αν και πέχτηκε αμέτρητες φορές και ειδικά το καλοκαίρι προβάλλεται 2 φορές συνεχίζει να είναι από τις πιο πετυχημένες κωμικές σειρές που σίγουρα θα μας κρατήσουν σε συντροφιά αμέτρητα ακόμη καλοκαίρια!!

ΠΡΩΝΟΣ ΚΑΦΕΣ

Ως την καταλληλότερη να παρουσιάσει τον πρωινό καφέ κρίνουν οι επισκέπτες του blog την Γαβριέλα Χριστοδούλου παρουσιάστρια του Επτα-Δέκα με 30% και ακολουθεί σε απόσταση αναπνοής η Γωγώ Αλεξανδρινού του ΜEGA. Καμία ψήφο δεν πήρε η ξεχασμένη Γεωργία Αχιλλέως, η Μέλανη Στέλιου και η πολλά υποσχόμενη Μαρίνα Αντωνίου....

Δευτέρα 14 Ιουλίου 2008

ψηφοφορία tv mania --ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

** δραματική σειρά Οι Γενιές της Σιωπής ΡΙΚ
** ηθοπόιός δραματικής σειράς Σπύρος Σταυρινίδης ΡΙΚ
** ηθοποιός δραματικής σειράς (γυναίκα) Λένια Σορόκου ΡΙΚ
** κωμική σειρά Την Πάτησα ΑΝΤ1
** ηθοποιός κωμικής Σειράς Λώρης Λοιζίδης ΑΝΤ1
** ηθοποιός κωμικής σειράς (γυναίκα) Χριστιάνα Αρτεμίου & Δώρα Κακουράτου
** αθλητική εκπομπή ΡΙΚ Σπορ ΡΙΚ
** κυπριακή ενημερωτική εκπομπή Το συζητάμε ΡΙΚ & Με μια ματιά ΜΕGA
** κύπριος παρουσιαστής Χρύσανθος Τσουρούλλης SIGMA
** κύπρια παρουσιάστρια [εκτός ειδησεων] Γωγώ Αλεξανδρινού MEGA
** παρουσιαστής ειδήσεων Βίκτωρας Παπαδόπουλος MEGA
** παρουσιάστρια ειδήσεων Αιμιλία Κενεβέζου ΡΙΚ

ψηφοφορία tv MANIA -- ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΕΣ

ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ

** δραματική σειρά ο Γιουγκερμαν ΑΝΤ1
** ηθοπόιός δραματικής σειράς Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης ΑΝΤ1
** ηθοποιός δραματικής σειράς (γυναίκα) Ρένια Λοιζίδου ΑΝΤ1
** ελληνική κωμική σειρά Μαύρα Μεσάνυκτα ΜΕGA
** ηθοποιός κωμικής Σειράς Γιάννης Μπέζος MEGA
** ηθοποιός κωμικής σειράς (γυναίκα) Καίτη Κωνσταντίνου ΑΝΤ1
** ελληνική καθημερινή σειρά Έρωτας ΑΝΤ1
** ελληνική ενημερωτική εκπομπή Το κουτί της Πανδώρας ΡΙΚ
** ελληνας παρουσιαστής Νίκος Ευαγγελάτος ΑΝΤ1
** έλληνας παρουσιαστής (Ψυχαγωγίας) Λάκης Λαζόπουλος ΡΙΚ
** ελληνίδα παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου ΑΝΤ1
** σατυρική εκπομπή Αλ Τσαντίρι νιουζ ΡΙΚ
** αγαπημένο τηλεπαιχνίδι Είσαι πιο έξυπνος....ΑΝΤ1
** ψυχαγωγική εκπομπή Καφές με την Ελένη ΡΙΚ

ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ

Φαίνεται πως η επιλογή του ΑΝΤ1 να εντάξει στο πρόγραμμα του τη νέα σειρά του ΑΝΤ1 Ελλάδος ΙΑΤΡΙΚΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ φαίνεται πως δεν ενθουσίασε το κοινό και έτσι οι περισσότεροι δεν το παρακολούθησαν αν και πήρε πάρα πολύ καλές κριτικές...
Όσο για το poll με την ερώτηση Σας άρεσε η νέα σειρά του ΑΝΤ1 "Ιατρικό Απόρρητο¨

ΝΑΙ 47%

ΟΧΙ 10%

ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΑ 42%
***Ρίχνει αυλαία την Παρασκευή 18 Ιουλίου συμπληρώνοντας 20 επεισόδια

Καλύτερη Κυπριακή σειρά POLL

Αν και πάρα πολυ μικρό το δείγμα δειχνει την υπεροχή της σειράς του ΑΝΤ1 ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ σε σύγκριση με το ΜΙΛΑ ΜΟΥ που καθήλωσε [όπως λέει το TV STAR] τους Κυπρίους.


Την Πάτησα 60%
Οι γενιές της σιωπής 21%
Μίλα μου 14%
Ζωή Ποδήλατο 2%

Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

ΑΠΟΨΕ

Μη χάσετε την ενημερωτική εκπομπή του ΡΙΚ1 "ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΦΑΚΕΛΟΙ" που παρουσιάζει ο Κώστας Γεννάρης στις 9.15.
Θέμα της εκπομπής «Οι Τουρκοκύπριοι: οι άλλοι εγκλωβισμένοι». Θέμα που εμείς οι Ελληνοκύπριοι πρέπει να προβληματιστούμε και σίγουρα ενδιαφέρει το κάθε Κύπριο είτε είναι Ελληνοκύπριος είτε είναι Τουρκοκύπριος

MEDIA ΓΕΓΟΝΟΤΑ ------ΣΥΝΕΧΕΙΑ-----

*** Ο Φίλιππος Σοφιανός στη θέση του Νίκου Σεργιανόπουλου στο σίριαλεξαφάνιση του ΑLPHA" μια σειρά που μετά το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου ανακάλυψαν οι πλείστοι στην Κύπρο και έτσι τα τελευταία 3 επεισόδια κτύπησαν κόκκινο!
*** Τι βλέπουν οι περισσότεροι Λεμεσιανοί που βαρέθηκαν να βλέπουν τις ειδήσεις καθημερινά; Φυσικά βλέπουν το νέο τοπικό κανάλι ΝΤV που προβάλλει σε επανάληψη φυσικά το πρώτο κύκλο των Friends.. Απίθανη σειρά και όσες φορές και αν την δεις δε τη χορταίνεις.....!
*** Η Αιμιλία Κενεβέζου η πιο ακριβοπληρωμένη Κύπρια παρουσιάστρια. Λόγο το ότι βρίσκεται στο ΡΙΚ αλλά και λόγο της αξιοπιστίας της, της σοβαρότητας και της Εγκυρότητας τη καθιστούν την Κύπρια σιδηρά κυρία των 8 η οποία μπορεί κάποιος να τη χαρακτηρίσει με την Έλλη Στάη. Ευχάριστες όμως είναι και οι νέες παρουσίες στις ειδήσεις των 8 όπως αυτή της Πάολα Χατζηλαμπρή η οποία έχει λαμπρό μέλλον στο χώρο της παρουσίασης δελτίου!!
*** Φοβερή η σειρά του ΜEGA Κλείσε τα Μάτια που αν και παίζει σε επανάληψη είναι μια όαση στην ώρα προβολή της. Επίσης ξαναξεκίνησε η προβολή του Sex and the City από το ΣΙΓΜΑ και ελπίζω αύτή την φορά να προβάλλουν διαφορετικά επεισόδια κάθε νύκτα και όχι να δείχνουν 4 μέρες το ίδιο επεισόδιο.
*** Μια απορία και ας βρεθεί κάποιος να μου τη λύση. Τι το ιδιαίτερο παρουσιάζει φέτος το Καλημέρα και αρέσει στον κόσμο; Διάβαζα σε blog και ιδιαίτερα αυτό του Μinus άτομα να υποστηρίζουν με όλο τους τη μανία τη Μέλανη... Κατά τη γνώμη μου η Μέλανη είναι μια κρύα γυναίκα, είναι καλή στην παρουσίαση αλλά τίποτα άλλο το ιδιαίτερο. Δεν έχει ούτε ζωντάνια, ούτε παίζει με το φακό. Αν ήταν στην Ελλάδα το πιο μεγάλο κανάλι που θα ενδιαφερόταν θα ήταν το ΤΗΛΕΦΩΣ.... Και πιος έξυπνος τη παρομοίασε με την Ελένη Μενεγάκη;; Η Μενεγάκη είναι η μέρα και η Μέλανη η νύκτα. Η Μενεγάκη είναι η ΑΝΑΤΟΛΗ και Μέλανη η ΔΥΣΗ
Για απαντήστε ρε παιδιά τι το ιδιαίτερο έχει η Μέλανη;; Για πέστε τι είναι αυτό το κάτι που σας έχει αρέσει στη Μέλανη....

Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

MEDIA ΓΕΓΟΝΟΤΑ

***Όπως φαίνεται κλίνει σιγά σιγά το θέμα παρουσίασης του Πρωινού Καφέ. ΄Ομως τώρα τι θα γίνει με τη Μενεγάκη και τον Αρναούτογλου Οεο? Λέτε επειδή είναι φίλοι η δική μας "Μενεγακη"[τρομάρα της] να την πάρει για συμπαρουσιάστρια ο Γρηγόρης. Άρε Γρηγόρη μου το πάτο τον έχεις σίγουρο!!!

***Η ΛαΜαρίνα από την άλλη δεν φαίνεται να πτοείται από την επίθεση που δέχεται από τα περιοδικά του Δια και κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη από ποτέ

***Τέλος για ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ και ο ΑΝΤ1 θέλει οπωσδήποτε να μην την ξαναπατήσει στις Κυπριακές σειρές. Φέτος έδειξε εξαιρετική ευφυΐα με την επιλογή της σειράς. Αντε να δούμε και με τις Βραζιλιάνικες μήπως και έχουμε το φαινόμενο της Λαουρίτας της Πηδηκτούλας πάλι..

***Φιλόδοξες και φέτος οι παραγωγές που ετοιμάζει ο Big Brother ΑΝΤ1 Ελλάδος. Τα ίδια μας έλεγαν και πέρσι και είδαμε τα αποτελέσματα!!!

***Απόψε τα Καλλιστεία Σταρ Κύπρος κτλ. Άντε να δούμε πόσο ρεζίλι θα γίνουμε με τις απαντήσεις των πανέμορφων [λέμε τώρα] υποψηφίων.

***Ένας λόγος που περιμένω το Σεπτέμβρη και μοναδικός είναι να δω τη συνέχεια της σειράς "Οι γενιές της Σιωπής". Είμαι περίεργος να ανακαλύψω τις "νέες γενιές"

***Για να δούμε πως θα σεβαστούν τα κανάλια μας τις ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ 15 και 20 Ιούλιου. Γιατί μου λέει πως θα παίζει το ALIVE και οι Φλορισίεντα;; Ευτυχώς που υπάρχει και το κρατικό μας κανάλι....

*** Όσες γουστάρεται νέο ελεύθερο πολιτικό μη χάσετε τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο ΡΙΚ.

---- Συνεχίζεται....

Μουτσινάς και Ζαρίφη οριστικά στον "Πρωινό Καφέ" του χρόνου

Tο δίδυμο σχεδόν υπέγραψε και ο "Πρωινός Καφές" θα βγαίνει από το Mall. Γύρω τριγύρω νεολαία κάτι που θα ικανοποιήσει το κοινό θέλω των δυο για εκπομπή τύπου stand-up comedy. Οσο για το παρασκήνιο; Σαν δικαιολογία για την αποχώρηση της Κατερίνας Ζαρίφη από τον "Καφέ με την Ελένη" χρησιμοποιήθηκε το πρόσχημα της θεατρικής καριέρας της. Μαθαίνουμε ότι όλο αυτό το project προχώρησε με τις ευλογίες της Ελένης Μενεγάκη (λέτε ο Γιάννης Λάτσιος επιστρέφοντας στο σπίτι να κρατούσε κάτι τέτοιο μυστικό από τη γυναίκα του;) η οποία θέλει επειγόντως να δει τον σύζυγό της να πετυχαίνει
*
Πληροφορίες του Super Star και της Χριστίνας Λαμπίρη θέλουν το δίδυμο να απαρτίζεται και από τη Ζέτα Μακρυπούλια ως κύρια παρουσιάστρια. Τρεμε Ελένη!!!
*Πηγή enimerosi24

Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Τέλος ο «καφές» για την Ελεονώρα

Πριν από λίγες μέρες, πραγματοποιήθηκε η τελική συνάντηση για την πολύπαθη πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Παρόντες ήταν ο γενικός διευθυντής της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 Γιώργος Λεβέντης και η Ελεονώρα.
Η συνάντηση δεν διήρκεσε πολλή ώρα και ήταν σε τυπικό κλίμα. Οι δύο πλευρές, λέγεται, ότι συμφώνησαν μέσα σε λίγη ώρα τη λήξη της συνεργασίας τους.
Τι οδήγησε όμως στο «βελούδινο» διαζύγιο; Η συνεχής πτωτική πορεία τηλεθέασης της εκπομπής, αλλά και κάποια ατυχή περιστατικά on και off κάμερα. Αβέβαιο το τηλεοπτικό μέλλον της νεόκοπης παρουσιάστριας, αβέβαιο όμως και το τι μέλλει γενέσθαι στον «Πρωινό καφέ».
Μόνοι σίγουροι μέχρι στιγμής θεωρούνται η Λίτσα Πατέρα, αλλά και o Γιώργος Σατσίδης, που κράτησε με αξιοπρέπεια τα ηνία της εκπομπής τους τελευταίους μήνες. Από κει και πέρα κανείς ακόμη δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τον «καφέ». Το όνομα της Δούκισσας Νομικού «έπαιξε» δυνατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο τα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε δεν άφησαν ευχαριστημένους τους ιθύνοντες του σταθμού.
Φημολογείται ότι η Βάσια Λόη είναι μέχρι στιγμής η επικρατέστερη για την παρουσίαση της εκπομπής. Όλα δείχνουν ότι ο ΑΝΤ1 θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη με κάποιο άφθαρτο πρόσωπο.

Δευτέρα 7 Ιουλίου 2008

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΗ;

Τι λένε τα blog για το τι θα δουμε τον Οκτωμβρη:

***Στον αέρα όλη η παραγωγή της φιλόδοξης σειράς του ΑΝΤ1 La lola μετά από παραίτηση της σκηνοθέτιδος που είχε αναλάβει.Κάποιοι λένε οτι μπορεί και να μη βγει ποτέ στον αέρα.Η αλήθεια είναι οτι παραπέμπει σε σίριαλ του ίδιου καναλιού που προβληθηκε πέρσι που κόπηκε λόγω της μέτριας απόδοσης της 13-15%
***Η Κατερίνα Ζαρίφη πολυ κοντα στο MEGA και την παρουσίαση του τηλεπαιχνιδιού 'Η εκδίκηση της ξανθιάς
***Ο Δημοσθένης Λιακόπουλος θα πουλάει τα βιβλία του από την τηλεόραση του ΑΝΤ1 στη μεταμεσονύκτια ζώνη του σταθμού
***4 άτομα απολύθηκαν από την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου.Τα άτομα αυτά θα τα αντικαταστήσει με νέους συνεργάτες. Αλλαγή στη θεματολογία δεν θα υπάρξει,ίσως να είναι περισσότερα τα ανάλαφρα θέματά της.
***"Πρωινά" ξενοδοχεία; σκέφτονται στον ΑΝΤ1. Η ιδέα που έπεσε στο τραπέζι και συζητείται αυτή την στιγμή είναι η εκπομπή [ΠΡΩΙΝΟΣ ΚΑΦΕΣ] να μην βγαίνει από στούντιο αλλά από χώρους ξενοδοχείων ακολουθώντας όλο τον χειμώνα την λογική των εκπομπών του καλοκαιριού που γίνονται πάντοντε σε πισίνες και σε ξενοδοχεία.
***Φώτης και Μαρία παραμένουν Alpha και ετοιμάζουν καθημερινή απογευματινή εκπομπή.
*** Η Κατερίνα Ζαρίφη και ο Νίκος Μουτσινάς θα σερβίρουν Πρωινό Καφέ στο Μαρούσι;
***Το "ΜΕ ΑΓΑΠΗ" και η Μαρί Κυριακούμας δίνουν νέο ραντεβού κοινωνικής προσφοράς
από το φθινόπωρο. Ελπίζουμε σε μια πιο ανθρώπινη ώρα στην Κύπρο....
Πηγή media νεα και enimerosi24

ΠΑΛΙ ΠΡΩΤΟ ΤΟ ΡΙΚ

Φαίνεται πως τα Σαββατοκυρίακα ανήκουν στο Ρικ. Και την χειμερινή όσο και την καλοκαιρινή περίοδο το ΡΙΚ σκίζει τα Σαββατοκυρίακα... Μπράβο!!

Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Κανάλι σε διαδίκτυο

*** ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ήταν η επίσημη παρουσίαση του νέου τηλεοπτικού καναλιού Lifestyle TV την περασμένη Τετάρτη, στους εκθεσιακούς χώρους της Mercedes-Benz στη Λευκωσία. Το νέο κανάλι εκπέμπει μέσω διαδικτύου και πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.lifestyletelevision.tv, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί, για τη μόδα στην Κύπρο και όχι μόνο. Όπως ανέφερε ο κ. Πάρις Χριστοφίδης, διευθυντής της εταιρίας Small TV Productions, που στηρίζει το όλο σκεπτικό του καναλιού, ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει θέματα για τους Κύπριους σχεδιαστές μόδας, τη δημιουργικότητα και τις πρόσφατες επιδείξεις τους, φιλμάκια για τη νυκτερινή ζωή και το high life, την αρχιτεκτονική και το design, την υγιεινή διατροφή και την ομορφιά, τα ταξίδια, τα σπορ και τη μουσική.
*** Μετά την επιστροφή της στο Σίγμα -απουσίαζε με αναρρωτική- η νέα μεγαλομέτοχος του καναλιού Έλενα Σκορδέλη, απομακρύνθηκε από το πολιτικό ρεπορτάζ; Επειδή λίγες βδομάδες προηγουμένως απομακρύνθηκε και από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων, εύλογα μπορούμε να διερωτηθούμε εάν τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρισης όλοι οι μέτοχοι του καναλιού.
*** ΕΡΩΤΗΣΗ: Πότε αντιλαμβάνεται ο Κύπριος τηλεθεατής τον ερχομό του καλοκαιριού; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όταν αρχίζει η προβολή της επιτυχημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» σε επανάληψη. ΑΠΟΡΙΑ: Τότε, γιατί το MEGA δεν προβάλλει σε ώρα υψηλής τηλεθέασης και την άλλη σειρά με τον Ρώμα, τον «Κακό Βεζύρη»; ΙΔΟΥ η απορία.
του Λούκα Πάρπα

Πέμπτη 3 Ιουλίου 2008

ΒΟΥΤΙΑ ΣΤΗ ΖΩΝΗ 18:00 - 24:00 ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΓΜΑ

Που είναι το Μιλα μου Οεο? Που είναι τα 30% στη prime time?? Που έχουν πάει όλα εκείνα;; Έτσι φαίνεται κυριαρχεί στο Σίγμα την περίοδο μετά το Μίλα μου... όπως φαίνεται το τραγούδι που τους εκφράζει την περίοδο αυτή είναι αυτό της Ελισάβετ (δεν ξέρω επίθετο) του jE T'AIME...


Αν και διατηρεί την πρωτιά στην prime time φαίνεται καθαρά η κόπωση και η έλλειψη της γερόντισσα; Διότι δεν εξηγεί το γεγονός να παίζει απέναντι από το Εuro και να έχει prime time 29-30% και ο Αντ1 13% και τώρα να έχει 20% και ο Αντ1 λίγο πιο πίσω με 18%...

Και ακόμα ήμαστε μόνο στην αρχή....

Μόνο για μια μέρα

***Το ρετιρέ της τηλεθέασης, δεν είναι ιδιοκτησία, ούτε του Σίγμα, ούτε του ΑΝΤ1, ούτε κανενός άλλου καναλιού. Δικαίωμα εισόδου σε αυτό, έχουν όλα τα κανάλια, ακόμη και αυτά που συνήθως είναι στο. υπόγειο. Παράδειγμα: Πρώτο από όλους τους παγκύπριας εμβέλειας τηλεοπτικούς σταθμούς ήταν την περασμένη Κυριακή το Plus tv από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 2 μετά τα μεσάνυκτα. Η επιτυχία του -που ήταν αναμενόμενη- οφείλεται στην απευθείας προβολή του μεγάλου τελικού του EURO 2008. Σύμφωνα με τα στοιχεία της AGB, την Κυριακή 29 Ιουνίου 2008, η πρώτη εκπομπή της ημέρας από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς, ήταν ο τελικός μεταξύ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ - ΙΣΠΑΝΙΑΣ. Στη διάρκεια του αγώνα το ποσοστό τηλεθέασης του Plus tv έφτασε μέχρι και το 56.2 %. Ειδικότερα, από τις 6 το απόγευμα μέχρι τις 2 το πρωί το Plus tv ήταν πρώτο. Εξασφάλισε συγκεκριμένα ποσοστό 22.0 %, το ΡΙΚ 1 13.0%, το Sigma 12.8%, το Mega 12.7%, ο ΑΝΤΕΝΝΑ 10.4% και το ΡΙΚ2 2.5%.

***Δωρεάν τηλεόραση LCD 19 ιντσών αξίας 216 ευρώ ή δωρεάν τα συνδρομητικά κανάλια LTV και ΑΛΦΑ θα απολαμβάνουν για ένα ολόκληρο χρόνο, οι πρώτοι 500 νέοι συνδρομητές της PRIMETEL. Επιπλέον και οι 500 θα έχουν δωρεάν εγκατάσταση. Το ξαναείπαμε: η Primetel ξέρει πολύ καλά τους κανόνες του παιχνιδιού που λέγεται «προσφορές» και το αποδεικνύει για μια ακόμη φορά.

του Λούκα Πάρπα

Τρίτη 1 Ιουλίου 2008

ΒΡΑΒΕΙA TV EΘΝΟΥΣ

ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ Θανάσης Βέγγος.
ΕΙΔΙΚΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΣΕΝΑΡΙΟΥ Μαύρα μεσάνυχτα" (Μega)
**ΒΡΑΒΕΙΑ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ
Kαλύτερη ζώνη προβολής ξένων ταινιών Star
καλύτερο δημοσιογραφικό ρεπορτάζ Μαύρα ταμεία Siemens - Τάσος Τέλλογλου (Σκάι)
καλύτερη ενημερωτική εκπομπή «Φρέντυ Γερμανός» «Οι νέοι φάκελοι» (Σκάι)
καλύτερη εκπομπή δημοσιογραφικής έρευνας«Πρωταγωνιστές»
καλύτερο πρωτότυπο σενάριο ελληνικής σειράς«Υπέροχα πλάσματα»-(Alpha)
καλύτερο διασκευασμένο σενάριο«Το 10» - (Alpha)
καλύτερη σκηνοθεσία«Το 10» -(Alpha)
καλύτερη παραγωγή«Το 10» - Alpha
δεύτερος ανδρικός ρόλος Βασίλης Χαραλαμπόπουλος - «Το 10» (Alpha)
δεύτερος γυναικείος ρόλος Μάρθα Βούρτση - «Ενας μήνας και κάτι» (Μega)
καλύτερη ελληνική παιδική εκπομπή«Ουράνιο τόξο» - Χρήστος Δημόπουλος (Et1)καλύτερη ειδική τηλεοπτική διοργάνωση διακαναλικός τηλεμαραθώνιος για τους πυρόπληκτους (ΑLPHA)
καλύτερη αθλητική εκπομπή«Αθλητική Κυριακή» -(Net)
πρώτος ανδρικός ρόλος Δημήτρης Καταλειφός – «Το 10» (Alpha)
πρώτος γυναικείος ρόλος Ρέννη Πιττακή – «Το 10» (Alpha)
καλύτερη πολιτιστική εκπομπή«Μπουκιά και συχώριο» - (Μega)
καλύτερη πρωτότυπη μουσική ελληνικής σειράς«Το 10» - (Alpha)
καλύτερη ψυχαγωγική και σατιρική εκπομπή«Ελληνοφρένεια» (Σκάι)
καλύτερη σκηνογραφία Κώστας Παππάς - «Το 10» (Αlpha)
καλύτερη ενδυματολογία Μαρία Κοντοδήμα - «Το 10» (Alpha)
καλύτερο μοντάζ Στέλλα Φιλιπποπούλου - «Το 10» (Alpha)
καλύτερη φωτογραφία Δημοσθένης Ιωάννου- «Εμπόλεμη ζώνη» (Μega)
καλύτερο ελληνικό ντοκιμαντέρ«Εξάντας» (Net)
καλύτερη ζώνη προβολής ντοκιμαντέρ«Tv Pedia» (Σκάι)
καλύτερη κοινωνική εκπομπή«Φως στο τούνελ» - Αγγελική Νικολούλη (Alter)
καλύτερη ελληνική μουσική εκπομπή«Στην υγειά μας» - Σπύρος Παπαδόπουλος (Net)καλύτερη δραματική σειρά«Το 10» (Alpha)
καλύτερη κωμική σειρά«Ευτυχισμένοι μαζί» (Μega)
***ΒΡΑΒΕΙΑ ΚΟΙΝΟΥ
ξένη σειρά«Prison Break» (Αnt1)
παρουσιαστής ειδήσεων Νίκος Χατζηνικολάου (Alter)
παρουσιάστρια ειδήσεων Ελλη Στάη (Alpha)
παρουσιάστρια εκτός ειδήσεων Μενεγάκη Ελένη (Alpha)
παρουσιαστής εκτός ειδήσεων Γρηγόρης Αρναούτογλου (Μega)
παρουσιαστής καιρού Αρναούτογλου Σάκης (Et3)
σπορτκάστερ Χρήστος Σωτηρακόπουλος (Mega)
ψυχαγωγική εκπομπή«Αλ τσαντίρι νιουζ» (Alpha)
ενημερωτική εκπομπή«Πρωταγωνιστές» (Μega)
τηλεπαιχνίδι ή σόου«So you think you can dance» (Μega) «Εισοδηματίας» (Μega)
ελληνική κωμική σειρά «Σωτήρης Μουστάκας» «Ευτυχισμένοι μαζί» (Μega)
ελληνική δραματική σειρά«Εξαφάνιση» (Alpha)
ηθοποιός (γυναίκα)Σμαράγδα Καρύδη (Αnt1)
ηθοποιός Νίκος Σεργιανόπουλος (Alpha)
καθημερινή ελληνική σειρά«Μαρία η άσχημη» (Μega)

Σημείωση "Ο ΑΝΤ1 δε συμμετείχε στο διαγωνισμό και δε θέλησε να δηλώσει τις εκπομπές του σαν υποψήφιες."