Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΌΣΩΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ¨ΜΕΡΙΚΟΥΣ"

***α) Όσοι παρακολουθούν τον Μπάτσο (γύρω στις 70.000 σύμφωνα με την AGB) παίζει συγγενείς ή φίλος τους μέσα.
***β) Όσοι παρακολουθούν τη σειρά του ΑΝΤ1 είναι οι ¨κουλτουριάριδες¨ της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ
tv.
***γ) Ότι η AGB είναι σωστή και δεν αμφισβητείται όταν βγαίνει πάντα πρώτη η ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ, όταν μπαίνουν σχεδόν όλα τα επεισόδεια της σειράς ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ στη δεκάδα της agb, όταν γράφουν οι ΠΑΤΑΤΕΣ 35% και το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ 30%.
***δ) Η AGB είναι λάθος όταν μπαίνει στη δεκάδα ο ΜΠΑΤΣΟΣ και όταν ειναι χαμένος 14.4% ο ΜΑΡΤΑΣ.
***ε) Όσοι υπερασπίζονται τη σειρά του ΑΝΤ1 και θάβουν τη σειρά του ΜΕGA ειναι αυτοί που πιστεύουν ότι η ΚΥΠΡΙΑΚΗ TV με τη σειρά αυτή πήγε 10 χρόνια μπροστά.
***στ) Ότι έχει γίνει μυστική συμφωνία κάτω από το τραπεζι μεταξυ mega και agb να ¨φάνε¨ τη σειρά του ΑΝΤ1.
---> η Γνώμη μου: Εγώ πιστεύω ότι και και δυο σειρές είναι κάτω από το μέτριο το σε σενάριο, πλοκή και σκηνοθεσία. Παρόλα αυτά δε μπορεί κανένας να αμφισβητήσει το ταλέντο της ΜΑΝΔΡΗ και του ΣΟΦΟΚΛΈΟΥΣ καθώς επείσης πως η σειρά του ΑΝΤ1 ούτε πλοκή ούτε και ενδιαφέρον έχει σε σύγκριση με τη σειρά του MEGA για το λόγο αυτό η σειρά δε θα μεταδοθεί την εβδομάδα αυτή αφού την ΤΕΤΑΡΤΗ θα δείξει ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ στις 9:25 και την ΠΕΜΠΤΗ έχει super ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!
Τι σημαίνει: α) είτε πάει για αλλαγή ώρας, είτε για αλλαγή μέρας προβολής είτε για κόψιμο αφού τη βδομάδα αυτή το top του είταν 30.000 τηλεθεατές σε σύγκριση με 75.000 του MEGA.
Όλα αυτά τα έγραψα στο blog του minus προς απάντηση όλων αυτών που κατηγορούν όσους λένε πράγματα που δε συμφέρουν τον ΑΝΤ1.....

Σάββατο 27 Ιουνίου 2009

KOYIZ

***Ποιο γνωστό περιοδικό άρχισε να εφαρμόζει τις τακτικές του ΤΗΛΕΘΕΑΤΗ και να κάνει τόσο μεγάλο promo στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1?

ΤΟ....¨ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ¨ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΟΥ ΑΝΤ1

ΤΡΕΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΚΡΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΤ1 ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

"Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το TV MANIA, το πιο έγκυρο και πετυχημένο περιοδικό της Κύπρου, ανέδειξε τα αγαπημένα τηλεοπτικά πρόσωπα, σειρές και εκπομπές για τη σεζόν 2007-2008 μέσα από τα τηλεοπτικά βραβεία COCA COLA ΤΗΛΕΦΙΛ.
Οι Κύπριοι τηλεθεατές ψήφισαν τον Χάρη Ρώμα ως τον πιο "Αγαπημένο ηθοποιό κωμικής σειράς" για το ρόλο του στο "Δεληγιάννειο Παρθεναγωγείο". Ακόμη, η σειρά "Φίλα το βάτραχό σου" πήρε το βραβείο της πιο "Αγαπημένης ελληνικής κωμικής σειράς", ενώ η πρωταγωνίστριά της, Σμαράγδα Καρυδη αναδείχθηκε η πιο "Αγαπημένη ηθοποιός κωμικής σειράς".
Για 10 συνεχόμενες εβδομάδες, οι αναγνώστες του περιοδικού είχαν την ευκαιρία να επιλέξουν ανάμεσα σε 127 υποψήφιους (σε 26 κατηγορίες), τους πιο αγαπημένους τους πρωταγωνιστές της τηλεόρασης. Η ανταπόκριση ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, καθώς καταγράφηκαν πάνω από 10.000 συμμετοχές.
Ευχαριστούμε πολύ
Διεύθυνση Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων "

www.ant1.gr

P.S Tα βραβεία αυτά δημοσιεύτηκαν γύρω στα ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ....

Τρίτη 23 Ιουνίου 2009

ΤΙ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΡΑΒΑΣΑΚΙ ΤΗΣ AGB??

*** Την Αιγια Φούξια να συνεχίζει να κυριαρχεί στον πίνακα τηλεθέασης
*** Τη MεGάλη νίκη του Μπάτσου Αγάπη μου αφού κατάφερε στις 2 μέρες προβολής του να σκίσει απέναντι στον ανταγωνισμό αφού το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ πήγε στον πάτο της τηλεθέασης.
***Εκπληκτικό αφού ο Μπάτσος σκαρφάλωσε στη δεύτερη θέση του πίνακα με 35.7% ποσοστό ρεκόρ για το Μega αφού τα τελευταία χρόνια οι κυπριακές παραγωγές πήγαιναν κατευθείαν στον πάτο!
*** Η ΤΕΤΑΡΤΗ ήταν όμως η MεGάλη μέρα αφού κατόρθωσαν να μπουν στο top25 και οι τρεις σειρές του prime time αφού και το προτελευταίο επεισόδιο της ΧΑΡΑ μπήκε στην 7 θέση με 23.9% και ο Λάκης ο Γλυκούλης με 21.9%. Πέτυχε 3 στα 3.\
***Άφαντο το ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ από το top25.....
***Επίσης επιτυχία του ΣΙΓΜΑ η παρουσία της σειράς ΘΑ ΣΕ ΔΩ ΣΤΟ ΠΛΟΙΟ που την έχουμε δει ξανα αφού η πρεμιέρα καθώς και το επεισόδιο της Πέμπτης κατόρθωσαν να μπουν στις 25 πιο επιτυχημένες σειρές της βδομάδας....
*** Τρελή επιτυχία αποδεικτικε φέτος και το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ αφού ο πρώτος κύκλος δε κατόρθωσε να φέρει μεγάλα ποσοστά ενώ ο δεύτερος αποδείκτικε άκρως επιτυχημένος.

AGB REPORT

AGB TOP.15
1. AIGIA FUXIA 58.5%
2. MPATSO AGAPH MOY 35.7%
3. STAR ELLAS 31.6%
4. SE FONTO KOKKINO R/R 24.7%
5. ELLADA EXEIS TALENTO 32.0%
6. SE FONTO KOKKINO 26.3%
7. XARA AGNOEITAI 23.9%

8. SE FONTO KOKKINO R/R 27.3%
9. SE FONTO KOKKINO 30.7%
10.SE FONTO KOKKINO 30.9%
11.SE FONTO KOKKINO 28.3%

12. MPATSO AGAPH MOY 24.4%
13.SE FONTO KOKKINO R/R 23.7%
14.PAME PAKETO 33.8%
15. THA SE DO STO PLOIO 16.7%

Σάββατο 20 Ιουνίου 2009

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ PLUS TV

επειδή το plus θέλει να αλλάξει ονομασία και λογότυπο προκηρύσσω διαγωνισμό μέσω από το blog για την ονομασία και το λογότυπο του καναλιού αυτού
ΌΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΣΤΕΙΛΕΙ ΣΕ MHNYMA ΣΤΟ andreas.10@live.com ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ
ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΔΕΙΤΕ! ΟΛΑ ΘΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟΥΝΕ
ΕΠΙΣΗΣ ΑΝΑΖΗΤΩ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΟΥΝΕ ΣΤΟ BLOG ΜΟΥ. ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ andreas.10@live.com

Τετάρτη 17 Ιουνίου 2009

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ 2009

***Τα προχθεσινά καλλιστεία μάλλον γλυκόπικρη γεύση έχουν αφήσει τόσο στον ΑΝΤ1 Κύπρου αλλά και στον ΑΝΤ1 Ελλάδος. Μέτρια μπορεί να κριθεί η παρουσία της Βίκυς Καγιά. Τα περασμένα μεγαλεία η glamouria του διαγωνισμού δεν υπήρχαν. Ήταν ομολογουμένως μέτρια και τα σκηνικά αλλά και τα φορέματα των φιναλίστ.
***Από τηλεθέαση στην Ελλάδα έκανε 28% και 28.5% στο 15/44. Νούμερα πολύ χαμηλά αφού τα τελευταία 7 χρόνια ο διαγωνισμός δεν έπεφτε κάτω από το 35%.
Στην Κύπρο τώρα έκανε 31.6% ποσοστό χαμηλό αν αναλογιστεί κανείς ότι έπαιζε βασικά μόνο του...
***Πιστεύω πως τα καλλιστεία για να πάρουνε τα πάνω τους μόνο μια πρέπει να τα παρουσιάσει στον ΑΝΤ1 και αυτή είναι η Τατιάνα Στεφανίδου.

Τρίτη 16 Ιουνίου 2009

ΕΣΚΙΣΕ Ο ΜΠΑΤΣΟΣ

AGB REPORT
Είναι φανερό πως το Μεγα σιγά - σιγά μπήκε δυναμικά στις κυπριακές παραγωγές. Αν και το ¨ΜΠΑΤΣΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ¨ στερείτε από σεναριακή φαντασία όπως λένε αρκετοι κατόρθωσε να κερδισει κατα κράτος την ξενόφερτη σειρά του ΑΝΤ1 και προσωπικά εμενα αν και δεν τρελαίνομαι για σειρά όπως ο Μπατσος την προτειμώ όμως παρά την σειρά του ΑΝΤ1.
Ισως ακόμη ο κόσμος να μην ειναι έτοιμος να δει τέτοιου ειδους σειρές οπως αυτή του ΑΝΤ1 (θυμιθείτε τι έγινε με το ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΙ του ΣΙΓΜΑ που ήταν πάρα πολύ ωραία και προσεγμένη σειρά σκεφτητε τωρα με μια σειρά χωρις σενάριο τι γίνεται...).
Ισως να φταιει το cast των ηθοποιών.
Ισως να αρέσει στους Κυπριους ακόμη να βλέπουν μια 100% κυπριακή "χωρίατική"(με την καλή έννοια) σειρά.
Να ταυτίζεται ο κόσμος με τις ιστορίες του Σωτηράκη και της Μαμας του, της Ακελικιάς Λεμεσιανής με το Λευκωσιάτη Δεξιό... Τα μέσα που υπάρχουν στην Κύπρο, τα κόμματα, το ρουσφετι....
Στα συν της σειράς ειναι το ακτυπητο δίδυμο της Μανδρή με Σοφοκλέους που είναι φανερό πως τα άτομα αυτά έχουν τρομερο πακέτο
Αναδιμοσιεύω κάτι που γραφτηκε στο cnc minus blog (από το τηλεκοντρολ) όπου μεταξύ άλλων λέει
¨....Αυτά μπορούν όμως να βελτιωθούν (του μπάτσου), αντίθετα η δική σας σειρά ( ΑΝΤ1) είναι αδιάφορη λόγω σεναρίου, που γι’ αυτό δεν μπορούν να γίνουν και πολλά πράγματα πιστέυω, παρά μόνο να κοπεί....¨.---> Ίσως να είναι προφητική
Μη ξεχνάτε ότι το ΜΕGΑ δεν έχει προϊστορία στις κυπριακές σειρές και έτσι κατάφερε να πείσει μεγάλο αριθμό τηλεθεατών να ξεχάσουν το ¨ΗΜΑΡΤΟΝ¨, ΤΟ HABAR TV, να αφήσουν τα δελτία ειδήσεων που παίζουν εκείνη την ώρα και να γυρίσουν στο κανάλι του να παρακολουθήσουν μια σειρά η οποία είχε καταξεσκιστεί από το tv mania [ που έβαλε κριτικό κινημογράφου να μας πείσει ότι δεν πρέπει να χάσουμε με τιποτα τη σειρά του ΑΝΤ1 ενώ η άλλη ειναι για τα σκουπιδια..] αλλά και από ένα τύπο στο ίντερνετ με την ονομασία ¨ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΙΣ ΑΣΧΕΤΕΣ"
και λέω εγώ τώρα μήπως τελικά αυτοί είναι άσχετοι??
Παρά την τρομερή επίθεση που την περασμένη βδομάδα δεχθηκε η νεα κωμική (όχι και τόσο) αλλά αξιόλογη παραγωγή του Μega ¨ΜΠΑΤΣΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ" κατόρθωσε να τρελάνει τα μηχανάκια της AGB και την βδομάδα που μας πέρασε κατάφερε να ξεπεράσει κατά πολυ την νέα κατα την ταπεινή μου άποψη ¨προβληματική" σειρά του ΑΝΤ1...
Συγκεκριμένα την Τετάρτη παρά τη μικρή ήττα της από το τελευταίο επεισόδιο νομίζω της ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ κατόρθωσε η σειρά του Μega να είναι κάνοντας 27.9% με 68.000 περίπου τηλεθεατές και του ΑΝΤ1 25η και έκανε 17.6% με τηλεθεατές 46.800 περίπου.
Και την Πέμπτη η σειρά του Μega ήταν κάνοντας 27.4% με 65.000 τηλεθετές περίπου και του ΑΝΤ1 ήταν εξαφανισμένη απο τον πίνακα με τις 25 πράγμα που φανερώνει ότι οι τηλεθεατές ήταν τρομερά λιγότεροι.
---> τα συμπεράσματα δικά σας;; Ίσως η σειρά του ΑΝΤ1 πρέπει να μετονομαστεί ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΜΠΑΤΣΟ?

Δευτέρα 15 Ιουνίου 2009

20ος ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΟΜΟΡΦΙΑΣ ΣΤΑΡ ΕΛΛΑΣ, ΜΙΣ ΕΛΛΑΣ, ΜΙΣ ΓΙΑΝΚ

ΑΥΡΙΟ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΤΩΝ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΩΝ.....!

Τα σαρδαμ, οι κοπέλες που ξεχώρισαν, η ¨καινούρια¨ παρουσιάστρια των καλλιστίων , όλα τα hot gossip, αλλα και τα νούμερα τηλεθέασης!

ΜΕGΑΛΗ.....ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ

ΕΠΙΣΤΡΕΦΩ ΔΥΝΑΜΙΚΑ ΣΤΟ ΒLOG META ΑΠΟ ΜΙΑ ΔΥΣΚΟΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!

ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΪ ΞΕΚΙΝΑΩ ΞΑΝΑ ΤΗ ΣΥΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ BLOG ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΜΗΝΕΣ

---ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ, ΑΥΡΙΟ ΔΙΑΒΑΣΤΕ:----

ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Vs ΜΠΑΤΣΟ ΑΓΑΠΗ --> Απο μια διαφορετική ματιά