Τετάρτη 8 Ιουλίου 2009

ΦΕΤΟΣ ΚΑΤΙ ΛΕΙΠΕΙ......

ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ!

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΕΤΙΡΕ οΕο?
ΚΑΙ ΟΙ "ΕΜΕΙΣ ΚΙ ΕΜΕΙΣ¨








ΚΑΙ ¨ΟΙ ΜΙΚΡΟΜΕΣΑΙΟΙ¨



Μου φαίνεται πως θα πρέπει να φωνάξω τη Νικολούλη να τους βρει γιατι καλοκαίρι χωρίς αυτούς δε γίνεται....!

LOVE BITES

Η συνταγή του έρωτα έρχεται στον ΑΝΤ1 Eλλάδος [και Κύπρου ?] για να κτυπήσει το πολύ πετυχημένο ΚΑΤΙ ΨΗΝΕΤΑΙ που το ΡΙΚ δεν προβάλλει στην Κύπρο

Λένε ότι ο έρωτας περνάει από το στομάχι. Ισχύει όμως;

Θα το διαπιστώσουμε με τα μάτια μας σύντομα στο Love bites, το νέο πρωτοποριακό και… νοστιμότατο καθημερινό dating game του ΑΝΤ1.

Κάθε εβδομάδα μια γυναίκα ή ένας άνδρας επιλέγει τον ιδανικό σύντροφο ανάμεσα σε 4 υποψηφίους του αντίθετου φύλου. Οι υποψήφιοι επιστρατεύουν το ταλέντο τους στη μαγειρική και στο φλερτ, για να κερδίσουν. Η "αρένα" του καθενός είναι η τραπεζαρία του σπιτιού του και το όπλο του, εκτός από τη γοητεία του, ένα πλήρες δείπνο!


Ποιος υποψήφιος θα δημιουργήσει την πιο ρομαντική ατμόσφαιρα στο σπίτι του;

Ποιος θα είναι ο ιδανικός οικοδεσπότης με την πιο κατάλληλη εμφάνιση και συμπεριφορά για την περίσταση;

Ποιος θα δημιουργήσει τις πιο ονειρεμένες γεύσεις και ποιος θα τις σερβίρει καλύτερα;

Και ποιο από όλα αυτά τα κριτήρια θα μετρήσει περισσότερο στην τελική απόφαση;

Ο υποψήφιος που θα αποδειχθεί ο πιο γοητευτικός σεφ απ όλους, θα μοιραστεί ένα χρηματικό έπαθλο και ένα ρομαντικό ταξίδι με το πρόσωπο που τον επέλεξε.

***ΕΙΣΗΓΗΣΗ ΤΟΥ ΜΕDIA-CY --> Να προβάλλεται και στην Κύπρο το reality αυτό μετά τις 17:00 δηλαδή στη θέση μιας βραζιλιάνικης σειράς στον ΑΝΤ1...


Δευτέρα 6 Ιουλίου 2009

Ο media-cy είδε, διάβασε, άκουσε

***Είδε τη νίκη των KISS MΑΔΙΑΜ το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ. Φοβερό ταλέντο αυτά τα παιδιά και το 37% που κτύπησε κάνει το X-FACTOR να ζηλεύει τα νούμερα αυτά...
***Είδε επίσης και τα δύο Chart Show από το internet και πραγματικά παιδιά αξίζει να τ δείτε και εσείς γιατί είναι μια πάρα πολύ χαρούμενη και ενδίαφέρουσα εκπομπή. Είναι ένα σχεδόν 3ωρο πρόγραμμα αλλά πάρα πολύ ενδιαφέρον.
***Είδε για 2η φορά τα mad video music awards 2009 στο ΣΙΓΜΑ όπου έπαιζαν μόνα τους και σίγουρα έγραψαν καλύτερα από αυτά του ΡΙΚ που δε πρόλαβε καλά-καλά να τα διαφημίσει.
***Διάβασε ότι η Τατιάνα Στεφανίδου είναι πολύ κοντά να υπογράψει με μειωμένες απολαβές την επέκταση του συμβολαίου της με τον ΑΝΤ1 Ελλάδος για ακόμη 3 χρόνια. Φυσικ΄λα εμείς στην Κύπρο θα την απολαμβάνουμε από τα μαύρα χαράματα.
***Νέα καθημερινή σειρά ετοιμάζει η Βάνα Δημητρίου για λογαριασμό του ΑΝΤ1 με την ονομασία ΚΑΡΜΑ για να κτυπήσει τα ατρόμητα ΜΥΣΤΙΚΑ ΤΗΣ ΕΔΕΜ....
*** Φήμες θέλουν το ΣΙΓΜΑ να ετοιμάζεται για νέο τηλεπαιχνίδι - reality...Αν και δεν είναι σίγουρο.
***Σίγουρη όπως λέει το TV mania είναι η επάνοδος του Γιώργου Τσάκκα στην ΤV για να κερδίσει την ΑΙΓΙΑ του ΑΝΤ1 η οποία απειλείται με έξωση από τον μουχτάρη του Φικάρδου όπως γράφει το cyprusmedianews.
***Επίσης ακόμη 20 επεισόδια ετοιμάζει ο Πάρης Προκοπίου(?) για τη σειρά του mega ΜΠΑΤΣΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ η οποία κέρδισε το στοίχημα της τηλεθέασης για τους καλοκαιρινούς μήνες τουλάχιστον...


ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:
*Chart Show στο ΡΙΚ Σάββατο 11 Ιουλίου
*Υπέροχα Πλάσματα Καθημερινά στις 21:10 ΣΤΟ ΡΙΚ1
*Desperate Housewives B΄΄Κύκλος [Ε] Καθημερινά στις 22:15 στο ΡΙΚ2
*SECRET DIARY OF A CALL GIRL II Τρίτη στις 23:00 στο LTV
*The tudors στο Μega Καθημερινά στις 23:00

Σάββατο 4 Ιουλίου 2009

ΝΙΚΗΤΕΣ ΤΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ...

ΟΙ ΦΟΒΕΡΟΙ ΚΑΙ SUPER KISS ΜΑΔΙΑΜ! !! ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ!!!

Παρασκευή 3 Ιουλίου 2009

ΚΥΠΡΙΑΚΑ ΚΑΛΛΙΣΤΕΙΑ ---> ΟΥ ΧΡΙΣΤΟΣ

***Αυτή η έκφραση μπορεί να χαρακτηρίσει τη χθεσινή βραδεία των καλλιστείων. Η παρουσιάστρια στις 2 λέξεις που έλεγε τις 4 έκανε σαρδάμ.
Που τη βρήκανε hello; Ποιος έξυπνος τη βρήκε; ΟΕΟ?
***Τα τελευταία χρόνια τουλάχιστο η παρουσίαση υπήρξε άριστη. Αφού δε θέλατε κύπρια παρουσιάστρια τότε γιατί δε καλέσατε είτε την Ελεονώρα Μελέτη (παρουσιάστρια της Πρωινής Μελέτης, Playmate, Γυναίκες της Χρονιάς 2009) ή τη Χριστίνα Λαμπίρη, ή τη Βίκυ Καγιά με την πρόσφατη εμπειρία στα Ελληνικά Καλλιστεία του ΑΝΤ1 ή ακόμα καλύτερα τη Ζέτα Μακρυπούλια.
***Το υλικό( τα κορίτσια δηλαδή) του show δεν άξιζαν σχεδόν κανένα και με κάνει να αναρωτιέμαι πως ήταν οι κοπέλες που αποκλείστηκαν Δηλαδή πρέπει να πήγε στην κυριολεξία και η κουτσή Μαρία
***Στα συν της βραδιάς υπήρξε η εξαιρετική και υπέροχη Άντα (τηλεοπτική ΛΟΛΑ) που με το συγκρότημά της Vold έσκισε.....
*** Φοβερές υπήρξαν και οι ερωτήσεις οι οποίες αν και τις είχαν παπαγαλίσει έκαναν σαρδάμ ατελείωτα!!
***Από τηλεθέαση ακόμη δεν έχω μάθει τι έχει αλλά κλασικά πιστεύω ότι έχει γράψε πάνω από 30%.