Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Τι μας μαγειρεύουν τα κανάλια για τη νέα περίοδο προγραμμάτων;;

Ρικ1
Το Ρικ1 επιστρέφει διατηρώντας ίδια την συνταγή τόσο στην πρωινή ζώνη [Επτά - Δέκα, Καφές με την Ελένη], αλλά και την μεσημεριανή ζώνη [Από μέρα σε μέρα.]. Το ίδιο θα ακολουθηθεί και για την απογευματινή ζώνη [Καλύτερα μαζί..].
Όσο αφορά για την prime time ζώνη του καναλιού σίγουρα θα είναι εμπλουτισμένο με σειρές του Alpha όπως [Έχω ένα μυστικό, Ματωμένα Χώματα, Γ4, Αλ τσαντίρι νιους, κ.α] αλλά και τις κυπριακές σειρές [Γενιές τις σιωπής, μια νέα κοινωνική σειρά] καθώς και τις Πατάτες αντινακτές.
Ρικ2
Αρκετές νέες ξένες σειρές επιλεγμένες ταινίες και πρόγραμμα από τον Alpha.
ANT1
Για την πρωινή ζώνη του καναλιού αβέβαιο κρίνεται το μέλλον της Μαρίνας Φιλιππίδου. Οι πληροφορίες διίστανται Άλλοι λένε πως θα συνεχίσει άλλοι λένε πως όχι
Για την ζώνη 10:00 - 13:00 ο Αντ1 συνεχίζει την παράδοση του Πρωινού Καφέ με πιθανούς αντικαταστάτες της Ελεονώρας Μελέτης την Κατερίνας Ζαρίφης και τον Νίκο Μουτσινά.
Μεσημεριανή ζώνη συνεχίζει ο Δημήτρης Ευθυμίου με το Μέρα Μεσημέρι.
Όσο για την συνέχεια η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει στον Αντ1 Ελλάδος με το Αξίζει να το δεις αλλά για την Κύπρο κανείς δε ξέρει αν και πότε θα προβάλλουν την εκπομπή λόγω του ότι φέτος ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι συνέχισε στις 5 μετά στις 8 το πρωί και ακολούθως η ώρα 6 το πρωί.
Στον Αντ1 φέτος ψηφίζουν κυπριακές παραγωγές με βραζιλιάνικα σενάρια θέλοντας να συνεχίσουν την παράδοση του περσινού χρόνου. Για την αγάπη σου και η Ζωή είναι ωραία είναι οι νέες φιλόδοξες κυπριακές παραγωγές με τους πιο γνωστούς κύπριους ηθοποιούς αλλά και η καινούρια σειρά που ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι τις πιο πετυχημένης σειράς του καναλιού "ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ" που βάση του σεναρίου μεταφερόμαστε στην Κύπρο του 1900..
Ριάλιτυ και τηλεπαιχνίδια από τον Αντ1 Ελλάδος θα έχουν την τιμητική τους καθώς και ελληνικές σειρές θα προσπαθήσουν να βγάλουν την γρουσουζιά του παρελθόντος
Συνέχεια για SIGMA και MEGA αύριο.....

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Λίγο αδιάβαστο σε βρίσκω
οι ΓΕΝΙΕΣ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ δεν είναι νέα σειρά, επίσης είναι γνωστό ότι το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΑΖΙ δεν επανέρχεται γιατί έχουν διώξει τις Χριστιάνες και θα ξεκινήσει καινούρια εκπομπή η Βίβιαν Κανάρη.
Το δίδυμο Τοκκαρής και Αβρααμίδου, συνεργάζονται για πρώτη φορά, οπότε δεν ξέρουμε το αποτέλεσμα της συνεργασία τους.
Αυτά