Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

---- ΣΥΝΕΧΕΙΑ ----

mega
Στο ΜΕΓΑλο κανάλι της Κύπρου η πρωινή ζώνη δηλαδή μέχρι τις 13:00 είναι καθαρά ελληνική υπόθεση. Μετά τις 13:00 επιστρέφει ο Λουκάς Φουρλάς με την μεσηβρινή ενημέρωση και ακολούθως τη σκυτάλη την παίρνει η Γωγώ Αλεξανδρινύ με πιο light θέματα και ουσιαστικά θα παίζει απέναντι στην Ελίτα..
Συνεχίζουν οι επαναλήψεις ελληνικών σειρών για να γεμίσουν το πρόγραμμα καθώς και οι οι Φιλοδοξίες με νέα επεισόδια
Το κανάλι της ¨εκκλησίας¨ συνεχίζει το πρόγραμμα μα του με ελληνικές σειρές και ριαλίτυ πάντα από Ελλάδα καθώς και με επιλεγμένες ξένες ταινίες
Σιγμα
Στο κανάλι του ΔΙΑ όλη η πρωινή ζώνη μένει σταθερή με την Μέλανη Στέλιου και το Καλημέρα με μόνο τη φυγή του Χρύσανθου
Το συγγραφικό δίδυμο Μαρούλλας Αβρααμίδου και Δημήτρη Τόκαρη έρχεται να σαρώσει την τηλεθέαση μαζί τους έλληνες ηθοποιοί όπως ο Γιάννης Βόγλης.
Το ΜΙΛΑ ΜΟΥ σταθερό μέχρι τα Χριστούγεννα και ακολούθως την σκυτάλη την παίρνει η Λιάνα Χαλκιά με την νέα δραματική σειρά που σίγουρα θα κάνει τα μηχανάκια της ΑGB να κοκκινίσουν.

Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΝΕΑ ΠΕΡΙΟΔΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ

Τι μας μαγειρεύουν τα κανάλια για τη νέα περίοδο προγραμμάτων;;

Ρικ1
Το Ρικ1 επιστρέφει διατηρώντας ίδια την συνταγή τόσο στην πρωινή ζώνη [Επτά - Δέκα, Καφές με την Ελένη], αλλά και την μεσημεριανή ζώνη [Από μέρα σε μέρα.]. Το ίδιο θα ακολουθηθεί και για την απογευματινή ζώνη [Καλύτερα μαζί..].
Όσο αφορά για την prime time ζώνη του καναλιού σίγουρα θα είναι εμπλουτισμένο με σειρές του Alpha όπως [Έχω ένα μυστικό, Ματωμένα Χώματα, Γ4, Αλ τσαντίρι νιους, κ.α] αλλά και τις κυπριακές σειρές [Γενιές τις σιωπής, μια νέα κοινωνική σειρά] καθώς και τις Πατάτες αντινακτές.
Ρικ2
Αρκετές νέες ξένες σειρές επιλεγμένες ταινίες και πρόγραμμα από τον Alpha.
ANT1
Για την πρωινή ζώνη του καναλιού αβέβαιο κρίνεται το μέλλον της Μαρίνας Φιλιππίδου. Οι πληροφορίες διίστανται Άλλοι λένε πως θα συνεχίσει άλλοι λένε πως όχι
Για την ζώνη 10:00 - 13:00 ο Αντ1 συνεχίζει την παράδοση του Πρωινού Καφέ με πιθανούς αντικαταστάτες της Ελεονώρας Μελέτης την Κατερίνας Ζαρίφης και τον Νίκο Μουτσινά.
Μεσημεριανή ζώνη συνεχίζει ο Δημήτρης Ευθυμίου με το Μέρα Μεσημέρι.
Όσο για την συνέχεια η Τατιάνα Στεφανίδου συνεχίζει στον Αντ1 Ελλάδος με το Αξίζει να το δεις αλλά για την Κύπρο κανείς δε ξέρει αν και πότε θα προβάλλουν την εκπομπή λόγω του ότι φέτος ξεκίνησε στις 3 το μεσημέρι συνέχισε στις 5 μετά στις 8 το πρωί και ακολούθως η ώρα 6 το πρωί.
Στον Αντ1 φέτος ψηφίζουν κυπριακές παραγωγές με βραζιλιάνικα σενάρια θέλοντας να συνεχίσουν την παράδοση του περσινού χρόνου. Για την αγάπη σου και η Ζωή είναι ωραία είναι οι νέες φιλόδοξες κυπριακές παραγωγές με τους πιο γνωστούς κύπριους ηθοποιούς αλλά και η καινούρια σειρά που ετοιμάζουν οι σεναριογράφοι τις πιο πετυχημένης σειράς του καναλιού "ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ" που βάση του σεναρίου μεταφερόμαστε στην Κύπρο του 1900..
Ριάλιτυ και τηλεπαιχνίδια από τον Αντ1 Ελλάδος θα έχουν την τιμητική τους καθώς και ελληνικές σειρές θα προσπαθήσουν να βγάλουν την γρουσουζιά του παρελθόντος
Συνέχεια για SIGMA και MEGA αύριο.....

ΚΑΙΝΟΥΡΙΑ ΑΡΧΗ

Με ανανεωμένο το blog επιστρέφω από τις διακοπές μου φρέσκος και με γεμάτες τις μπαταρίες για τη νέα χρονιά.

Πέμπτη 21 Αυγούστου 2008

ΕΡΧΕΤΑΙ

Καινούρια αρχή και ανανέωση στο blog από τις 25 Αυγούστου με καυτά νέα από τις τηλεοπτικές ειδήσεις Κύπρου και Ελλάδας