Κυριακή 28 Ιουνίου 2009

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΌΣΩΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ¨ΜΕΡΙΚΟΥΣ"

***α) Όσοι παρακολουθούν τον Μπάτσο (γύρω στις 70.000 σύμφωνα με την AGB) παίζει συγγενείς ή φίλος τους μέσα.
***β) Όσοι παρακολουθούν τη σειρά του ΑΝΤ1 είναι οι ¨κουλτουριάριδες¨ της ΚΥΠΡΙΑΚΗΣ
tv.
***γ) Ότι η AGB είναι σωστή και δεν αμφισβητείται όταν βγαίνει πάντα πρώτη η ΑΙΓΙΑ ΦΟΥΞΙΑ, όταν μπαίνουν σχεδόν όλα τα επεισόδεια της σειράς ΣΕ ΦΟΝΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ στη δεκάδα της agb, όταν γράφουν οι ΠΑΤΑΤΕΣ 35% και το ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ 30%.
***δ) Η AGB είναι λάθος όταν μπαίνει στη δεκάδα ο ΜΠΑΤΣΟΣ και όταν ειναι χαμένος 14.4% ο ΜΑΡΤΑΣ.
***ε) Όσοι υπερασπίζονται τη σειρά του ΑΝΤ1 και θάβουν τη σειρά του ΜΕGA ειναι αυτοί που πιστεύουν ότι η ΚΥΠΡΙΑΚΗ TV με τη σειρά αυτή πήγε 10 χρόνια μπροστά.
***στ) Ότι έχει γίνει μυστική συμφωνία κάτω από το τραπεζι μεταξυ mega και agb να ¨φάνε¨ τη σειρά του ΑΝΤ1.
---> η Γνώμη μου: Εγώ πιστεύω ότι και και δυο σειρές είναι κάτω από το μέτριο το σε σενάριο, πλοκή και σκηνοθεσία. Παρόλα αυτά δε μπορεί κανένας να αμφισβητήσει το ταλέντο της ΜΑΝΔΡΗ και του ΣΟΦΟΚΛΈΟΥΣ καθώς επείσης πως η σειρά του ΑΝΤ1 ούτε πλοκή ούτε και ενδιαφέρον έχει σε σύγκριση με τη σειρά του MEGA για το λόγο αυτό η σειρά δε θα μεταδοθεί την εβδομάδα αυτή αφού την ΤΕΤΑΡΤΗ θα δείξει ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ στις 9:25 και την ΠΕΜΠΤΗ έχει super ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!
Τι σημαίνει: α) είτε πάει για αλλαγή ώρας, είτε για αλλαγή μέρας προβολής είτε για κόψιμο αφού τη βδομάδα αυτή το top του είταν 30.000 τηλεθεατές σε σύγκριση με 75.000 του MEGA.
Όλα αυτά τα έγραψα στο blog του minus προς απάντηση όλων αυτών που κατηγορούν όσους λένε πράγματα που δε συμφέρουν τον ΑΝΤ1.....

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αν το πρόβλημα σου είναι ότι δεν ξέρεις να διαβάζεις πήγαινε σε φροντιστήριο να μάθεις γράμματα.

Αν το πρόβλημά σου είναι ότι είσαι κόλοκος και δεν καταλαβαίνεις τι διαβάζεις τότε απλά σε λυπάμαι αλλά δεν μπορώ να κάνω τίποτε.

Εκτός από τη συζήτηση που έγινε πριν 3 εβδομάδες μέσα στο blog του minus για τις 2 νέες σειρές Mega και ANT1, εσύ πού είδες να ενοχλούνται ... κάποιοι επειδή γράφονται αρνητικά για τον ΑΝΤ1;

Εγώ αν εκατάλαβα καλά γίνεται κάθε φορά συζήτηση μέσα στο blog όταν κάποιος γράψει κάτι αρνητικό για τον Μπάτσο του MEGA!!! (Μega=Μέγκα και όχι ΑΝΤ1). Μόλις γραφτεί κάτι για τον Μπάτσο, εσύ και η telecontrol παθαίνετε πανικό! Αμέσως βγαίνετε να απαντήσετε! Και δεν σας κανεί που γίνεσαι αμέσως δικηγόροι του Μπάτσου, κατηγοράτε και τον ΑΝΤ1 σαννα και είναι ο Αντέννα που γράφει αυτά τα σχόλια.

Το ότι κάθε φορά που θα γραφτεί κάτι αρνητικό για τον Μπάτσο είναι σαν να σας πατούν το κάλλο για μένα είναι ολοφάνερο ότι κάποια σχέση έχετε με τη σειρά ή με κάποιους συντελεστές της σειράς.

Πόσες φορές να μας πεις ότι είναι πολύ καλοί ηθοποιοί η ΜΑΝΔΡΗ και ο ΣΟΦΟΚΛΕΟΥΣ και πόσες φορές να θάψεις τον Μαρτά. Λοιπόν εγώ πιστεύω ότι και οι 2 που λες ειναι καλοί ηθοποιοί ΚΑΙ Ο ΜΑΡΤΑΣ!

Αλλά άμα θέλεις να υποστηρίξεις τους δικούς σου σταμάτα να μας το παίζεις αντικειμενικός διότι θέλει πολλή τέχνη να τα καταφέρεις και εσύ δεν τα καταφέρνεις.

Ο Μπάτσος είναι μια μέτρια σειρά και αυτό δεν αλλάζει ούτε αν το βλέπουν 70 χιλιάδες ούτε αν το βλεπουν και 170 χιλιάδες. Δικαιούσαι να της κάμνεις το δικηγόρο αλλά μεν κατηγοράς άλλους που δεν σου φταίνε!

Και αν είσαι φασιστούι και θέλεις όλοι να συμφωνούν μαζί σου και να μην σου απαντούν, φτιάξε μια νενοαζιστική οργάνωση και παραίτα μας. Όσο θα λες δημόσια την άποψή σου κάποιοι θα σου απαντούν.

TV-viewer

Antreas_G είπε...

Φίλε TV-VIewer,

Με έτσι φασιστική και απόλυτη συμπεριφορά που έχεις δεν πρόκειται εγώ να σου απαντήσω στις ιδεές σου. Αυτά όλα που είπες ειναι άδικα με κανένα ίχνος αλήθειας.

Το μόνο που μπορώ να παραδεχτώ είναι ότι δεν μου άρεσε ρε φίλε καθόλου η σειρά του ΑΝΤ1 και επειδή είμαστε όλοι άνθρωποι όταν δε γουστάρουμε ένα πράγμα είναι φανερό όσο αντικειμενικός και να είσαι να το λές.

ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΕΧΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΡΑ ΔΕ ΦΟΒΑΜΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΙΛΑΩ...

Όπως και εσύ επειδή δε γουστάρεις το Μπάτσο όποιον τον υποστηρίζει το λες φασίστα, το λες νεοναζιστή.

ΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΟΤΑ ΛΕΣ ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΤΕΚΜΗΡΙΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΌΧΙ ΝΑ ΛΕΣ ΜΟΝΟ ΚΟΥΒΈΝΤΕΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ!!