Παρασκευή 4 Ιουλίου 2008

Κανάλι σε διαδίκτυο

*** ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΗ ήταν η επίσημη παρουσίαση του νέου τηλεοπτικού καναλιού Lifestyle TV την περασμένη Τετάρτη, στους εκθεσιακούς χώρους της Mercedes-Benz στη Λευκωσία. Το νέο κανάλι εκπέμπει μέσω διαδικτύου και πληκτρολογώντας τη διεύθυνση www.lifestyletelevision.tv, ο επισκέπτης μπορεί να ενημερωθεί, για τη μόδα στην Κύπρο και όχι μόνο. Όπως ανέφερε ο κ. Πάρις Χριστοφίδης, διευθυντής της εταιρίας Small TV Productions, που στηρίζει το όλο σκεπτικό του καναλιού, ο επισκέπτης μπορεί να παρακολουθήσει θέματα για τους Κύπριους σχεδιαστές μόδας, τη δημιουργικότητα και τις πρόσφατες επιδείξεις τους, φιλμάκια για τη νυκτερινή ζωή και το high life, την αρχιτεκτονική και το design, την υγιεινή διατροφή και την ομορφιά, τα ταξίδια, τα σπορ και τη μουσική.
*** Μετά την επιστροφή της στο Σίγμα -απουσίαζε με αναρρωτική- η νέα μεγαλομέτοχος του καναλιού Έλενα Σκορδέλη, απομακρύνθηκε από το πολιτικό ρεπορτάζ; Επειδή λίγες βδομάδες προηγουμένως απομακρύνθηκε και από την παρουσίαση των δελτίων ειδήσεων, εύλογα μπορούμε να διερωτηθούμε εάν τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρισης όλοι οι μέτοχοι του καναλιού.
*** ΕΡΩΤΗΣΗ: Πότε αντιλαμβάνεται ο Κύπριος τηλεθεατής τον ερχομό του καλοκαιριού; ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Όταν αρχίζει η προβολή της επιτυχημένης σειράς «Κωνσταντίνου και Ελένης» σε επανάληψη. ΑΠΟΡΙΑ: Τότε, γιατί το MEGA δεν προβάλλει σε ώρα υψηλής τηλεθέασης και την άλλη σειρά με τον Ρώμα, τον «Κακό Βεζύρη»; ΙΔΟΥ η απορία.
του Λούκα Πάρπα

Δεν υπάρχουν σχόλια: