Τρίτη 8 Ιουλίου 2008

Τέλος ο «καφές» για την Ελεονώρα

Πριν από λίγες μέρες, πραγματοποιήθηκε η τελική συνάντηση για την πολύπαθη πρωινή ζώνη του ΑΝΤ1. Παρόντες ήταν ο γενικός διευθυντής της τηλεόρασης του ΑΝΤ1 Γιώργος Λεβέντης και η Ελεονώρα.
Η συνάντηση δεν διήρκεσε πολλή ώρα και ήταν σε τυπικό κλίμα. Οι δύο πλευρές, λέγεται, ότι συμφώνησαν μέσα σε λίγη ώρα τη λήξη της συνεργασίας τους.
Τι οδήγησε όμως στο «βελούδινο» διαζύγιο; Η συνεχής πτωτική πορεία τηλεθέασης της εκπομπής, αλλά και κάποια ατυχή περιστατικά on και off κάμερα. Αβέβαιο το τηλεοπτικό μέλλον της νεόκοπης παρουσιάστριας, αβέβαιο όμως και το τι μέλλει γενέσθαι στον «Πρωινό καφέ».
Μόνοι σίγουροι μέχρι στιγμής θεωρούνται η Λίτσα Πατέρα, αλλά και o Γιώργος Σατσίδης, που κράτησε με αξιοπρέπεια τα ηνία της εκπομπής τους τελευταίους μήνες. Από κει και πέρα κανείς ακόμη δεν γνωρίζει τι θα γίνει με τον «καφέ». Το όνομα της Δούκισσας Νομικού «έπαιξε» δυνατά το τελευταίο χρονικό διάστημα, ωστόσο τα δοκιμαστικά που πραγματοποίησε δεν άφησαν ευχαριστημένους τους ιθύνοντες του σταθμού.
Φημολογείται ότι η Βάσια Λόη είναι μέχρι στιγμής η επικρατέστερη για την παρουσίαση της εκπομπής. Όλα δείχνουν ότι ο ΑΝΤ1 θα επιχειρήσει να κάνει την έκπληξη με κάποιο άφθαρτο πρόσωπο.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

oraio to keimeno, fisika an empennes ston kopo na anafereis kapou oti einai klemmeno apo ton filelefthero na itan akoma kalitera...

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον προλαλήσαντα. Οι εφημερίδες και οι δημοσιογράφοι τους έχουν πνευματικά δικαιώματα και εσύ οφείλεις να υπακούσεις στους νόμους. Τόσο το όνομα του συντάκτη, όσο και το url, αν το πήρες από διαδικτυακή μορφή, ή η ημερομηνία και η σελίδα της έκδοσης, αν τα πήρες από το ίδιο το έντυπο, πρέπει να αναγράφονται καθαρά στο τέλος ως πηγή ή να αποδίδονται μέσα στο κείμενο. Αλλιώς κάνεις copy-the-cyprus-media blog και παρανομία.

Ανώνυμος είπε...

Και γενικά ομιλούντες, αυτά που γράφουν οι εφημερίδες και τα περιοδικά μπορούμε να τα διαβάσουμε και μόνοι μας. Εδώ θα αναμέναμε κάτι διαφορετικό, κάτι που θα έγραφες μόνος σου.

Antreas_G είπε...

To post dn to vrika sto filelefthero alla se elladiko periodiko. [TO LOIPON] Epd kai o Fileleftheros parelipse na to anaferei to idio ekana kai egw

Antreas_G είπε...

Otan pairnw kati apo efimerida (vlepe fileleftheros) panta anafero to sigrafea toy.... an prosexate...