Πέμπτη 10 Ιουλίου 2008

MEDIA ΓΕΓΟΝΟΤΑ

***Όπως φαίνεται κλίνει σιγά σιγά το θέμα παρουσίασης του Πρωινού Καφέ. ΄Ομως τώρα τι θα γίνει με τη Μενεγάκη και τον Αρναούτογλου Οεο? Λέτε επειδή είναι φίλοι η δική μας "Μενεγακη"[τρομάρα της] να την πάρει για συμπαρουσιάστρια ο Γρηγόρης. Άρε Γρηγόρη μου το πάτο τον έχεις σίγουρο!!!

***Η ΛαΜαρίνα από την άλλη δεν φαίνεται να πτοείται από την επίθεση που δέχεται από τα περιοδικά του Δια και κατά τη γνώμη μου είναι καλύτερη από ποτέ

***Τέλος για ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ και ο ΑΝΤ1 θέλει οπωσδήποτε να μην την ξαναπατήσει στις Κυπριακές σειρές. Φέτος έδειξε εξαιρετική ευφυΐα με την επιλογή της σειράς. Αντε να δούμε και με τις Βραζιλιάνικες μήπως και έχουμε το φαινόμενο της Λαουρίτας της Πηδηκτούλας πάλι..

***Φιλόδοξες και φέτος οι παραγωγές που ετοιμάζει ο Big Brother ΑΝΤ1 Ελλάδος. Τα ίδια μας έλεγαν και πέρσι και είδαμε τα αποτελέσματα!!!

***Απόψε τα Καλλιστεία Σταρ Κύπρος κτλ. Άντε να δούμε πόσο ρεζίλι θα γίνουμε με τις απαντήσεις των πανέμορφων [λέμε τώρα] υποψηφίων.

***Ένας λόγος που περιμένω το Σεπτέμβρη και μοναδικός είναι να δω τη συνέχεια της σειράς "Οι γενιές της Σιωπής". Είμαι περίεργος να ανακαλύψω τις "νέες γενιές"

***Για να δούμε πως θα σεβαστούν τα κανάλια μας τις ΜΑΥΡΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ 15 και 20 Ιούλιου. Γιατί μου λέει πως θα παίζει το ALIVE και οι Φλορισίεντα;; Ευτυχώς που υπάρχει και το κρατικό μας κανάλι....

*** Όσες γουστάρεται νέο ελεύθερο πολιτικό μη χάσετε τη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στο ΡΙΚ.

---- Συνεχίζεται....

Δεν υπάρχουν σχόλια: