Παρασκευή 11 Ιουλίου 2008

MEDIA ΓΕΓΟΝΟΤΑ ------ΣΥΝΕΧΕΙΑ-----

*** Ο Φίλιππος Σοφιανός στη θέση του Νίκου Σεργιανόπουλου στο σίριαλεξαφάνιση του ΑLPHA" μια σειρά που μετά το θάνατο του Νίκου Σεργιανόπουλου ανακάλυψαν οι πλείστοι στην Κύπρο και έτσι τα τελευταία 3 επεισόδια κτύπησαν κόκκινο!
*** Τι βλέπουν οι περισσότεροι Λεμεσιανοί που βαρέθηκαν να βλέπουν τις ειδήσεις καθημερινά; Φυσικά βλέπουν το νέο τοπικό κανάλι ΝΤV που προβάλλει σε επανάληψη φυσικά το πρώτο κύκλο των Friends.. Απίθανη σειρά και όσες φορές και αν την δεις δε τη χορταίνεις.....!
*** Η Αιμιλία Κενεβέζου η πιο ακριβοπληρωμένη Κύπρια παρουσιάστρια. Λόγο το ότι βρίσκεται στο ΡΙΚ αλλά και λόγο της αξιοπιστίας της, της σοβαρότητας και της Εγκυρότητας τη καθιστούν την Κύπρια σιδηρά κυρία των 8 η οποία μπορεί κάποιος να τη χαρακτηρίσει με την Έλλη Στάη. Ευχάριστες όμως είναι και οι νέες παρουσίες στις ειδήσεις των 8 όπως αυτή της Πάολα Χατζηλαμπρή η οποία έχει λαμπρό μέλλον στο χώρο της παρουσίασης δελτίου!!
*** Φοβερή η σειρά του ΜEGA Κλείσε τα Μάτια που αν και παίζει σε επανάληψη είναι μια όαση στην ώρα προβολή της. Επίσης ξαναξεκίνησε η προβολή του Sex and the City από το ΣΙΓΜΑ και ελπίζω αύτή την φορά να προβάλλουν διαφορετικά επεισόδια κάθε νύκτα και όχι να δείχνουν 4 μέρες το ίδιο επεισόδιο.
*** Μια απορία και ας βρεθεί κάποιος να μου τη λύση. Τι το ιδιαίτερο παρουσιάζει φέτος το Καλημέρα και αρέσει στον κόσμο; Διάβαζα σε blog και ιδιαίτερα αυτό του Μinus άτομα να υποστηρίζουν με όλο τους τη μανία τη Μέλανη... Κατά τη γνώμη μου η Μέλανη είναι μια κρύα γυναίκα, είναι καλή στην παρουσίαση αλλά τίποτα άλλο το ιδιαίτερο. Δεν έχει ούτε ζωντάνια, ούτε παίζει με το φακό. Αν ήταν στην Ελλάδα το πιο μεγάλο κανάλι που θα ενδιαφερόταν θα ήταν το ΤΗΛΕΦΩΣ.... Και πιος έξυπνος τη παρομοίασε με την Ελένη Μενεγάκη;; Η Μενεγάκη είναι η μέρα και η Μέλανη η νύκτα. Η Μενεγάκη είναι η ΑΝΑΤΟΛΗ και Μέλανη η ΔΥΣΗ
Για απαντήστε ρε παιδιά τι το ιδιαίτερο έχει η Μέλανη;; Για πέστε τι είναι αυτό το κάτι που σας έχει αρέσει στη Μέλανη....

2 σχόλια:

ctrl-alt-backspace είπε...

τι το ιδιαίτερο έχει η Μέλανη;;
--Ολόκληρο το Marketing Department του ΔΙΑ να τη διαφημίζει με κάθε τρόπο.

Antreas_G είπε...

Pisteuw pos den exei kati to idiaitero san paroysiastria...