Παρασκευή 13 Ιουνίου 2008

Το «Ιατρικό απόρρητο» αποκαλύπτεται μόνο στον ΑΝΤ1

Μια νέα δραματική σειρά προσθέτει στο τηλεοπτικό της μενού η τηλεόραση του ΑΝΤ1, με πρωταγωνιστή τον Γιώργο Κιμούλη. Πρόκειται για την πρώτη απόπειρα μιας ελληνικής ιατρικής σειράς στη τηλεόραση, αυτοτελών επεισοδίων, που αφηγείται επείγοντα περιστατικά στα άδυτα μιας πρότυπης χειρουργικής κλινικής. Στόχος των συντελεστών, η ρεαλιστική τηλεοπτική μεταφορά της ζωής μέσα σε ένα νοσοκομείο. Ίσως μάθουμε και για τα .. απόκρυφα των γιατρών, κι αυτά που δεν φτάνουν στ' αυτιά μας ποτέ!!

Μια ομάδα νέων γιατρών, που μοιράζονται τις φιλοδοξίες, τα όνειρα, τις αγωνίες και τα άγχη για τη δουλειά και την προσωπική τους ζωή, έρχονται στην τηλεόραση του ΑΝΤ1 την ερχόμενη Πέμπτη, 18 Ιουνίου στις 22:05.

Απαιτητικές εγχειρήσεις, σοβαρά περιστατικά, δύσκολες αποφάσεις, συνθέτουν την καθημερινότητα τους στην καινούρια νοσοκομειακή μονάδα που εργάζονται. Πιστοί στον όρκο τους να σώζουν ανθρώπινες ζωές και να τηρούν το ιατρικό απόρρητο των ασθενών τους. Αυτό το.. «ιατρικό απόρρητο» λοιπόν θ' αποκαλυφθεί στη τηλεόραση του ΑΝΤ1. Τα πρώτα επεισόδια έχουν ήδη γυριστεί ως επί τον πλείστον σε πραγματικούς χώρους του Αττικού Νοσοκομείου.

Ο Γιώργος Κιμούλης παίρνει την πολυπόθητη θέση του διευθυντή της κλινικής από τους φιλόδοξους Παναγιώτη Μπουγιούρη και Μάντυ Λάμπου, ενώ τις ισορροπίες καλείται να διατηρήσει ο διευθυντής του νοσοκομείου Σοφοκλής Πέππας. Η Σοφία Παυλίδου και ο Γρηγόρης Σταμούλης υποδύονται δύο νεότερους χειρουργούς, με τον δεύτερο συνάπτει ερωτική σχέση η νοσοκόμα, στο ρόλο της οποίας θα δούμε τη Σοφία Πανάγου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φοβερή σειρά πραγματικά.Έχω ενθουσιαστεί!!Συνεχίστε έτσι

Ανώνυμος είπε...

Μην τυχόν και δεν αντιγράψουν οι ελληνάρες όλες τις αμερικάνικες σειρές...