Πέμπτη 19 Ιουνίου 2008

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΡΑ.... “ΜΑΡΙΑ Η ΑΣΧΗΜΗ” Αυλαία με happy end

"ΠΡΩΤΟΙ ΕΜΕΙΣ ΣΕ ΠΑΓΚΥΠΡΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ
ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΧΗΜΗΣ"

Ποιος είναι αυτός που θα κάνει ευτυχισμένη τη Μαρία και θα την οδηγήσει στο κατώφλι της εκκλησίας;
Σύμφωνα με γκάλοπ που διεξάγεται στο site του Mega ο Φίλιππος προηγείται με 52,2%, έναντι 47,8% που προτιμούν τον Αλέξη Μαντά για σύζυγο της Μαρίας. Υπομονή και οι απορίες θα λυθούν σύντομα, μιας και απομένουν μόλις τρία επεισόδια μέχρι το μεγάλο φινάλε που θα δούμε το βράδυ της Δευτέρας 23 Ιουνίου στις 21.00 [για την Ελλάδα], σε ένα έξτρα λαρτζ επεισόδιο διάρκειας δυόμισι ωρών. Και αυτό συμβαίνει γιατί οι υπεύθυνοι του Mega "πάντρεψαν" τα τελευταία επεισόδια 299, 300 και 301 σε μία σπέσιαλ προβολή.

Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η σειρά από την αρχή της σεζόν το σίριαλ του Mega Ελλάδος τουλάχιστον στην Ελλάδα φιγουράρει καθημερινά στην πρώτη θέση των δέκα δημοφιλέστερων προγραμμάτων με τηλεθεάσεις που φθάνουν το 45% αφήνοντας τον Έρωτα με 30-35%. Αριθμός που μεταφράζεται τις περισσότερες φορές σε 1.000.000 τηλεθεατών ημερησίως. Σε ό,τι αφορά τώρα το φινάλε και σύμφωνα με πληροφορίες, η Αγγελική Δαλιάνη βάζει το πολυπόθητο νυφικό και παντρεύεται τον αγαπημένο της κ. Μαντά.
Η σκηνή φυσικά που συγκίνησε πολλούς ήταν όταν η νύφη Μαρία ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας κρατώντας το μπράτσο του πατέρα της για να συναντήσει τον Αλέξη: “Σ' αγαπώ πολύ”, του είπε φιλώντας τον και εκείνος της απάντησε “Κι εγώ!”. Κουμπάροι του ζεύγους ο παιδικός φίλος της Μαρίας Νικόλας και ο επιστήθιος φίλος του γαμπρού Δημήτρης
Στην Κύπρο η σειρά ολοκληρώνει τον κύκλο της, στις 4 Ιουλίου
Συμφωνείται με το τέλος της σειράς ή θέλατε κάτι καλύτερο;
Της Φωφώς Μπόνιου

Δεν υπάρχουν σχόλια: