Τρίτη 17 Ιουνίου 2008

H ΔΙΑΣΗΜΟΤΕΡΗ "ΑΣΧΗΜΗ" ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 1η ΙΟΥΛΙΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΑΝΤ1

Η πολυβραβευμένη αμερικανική εκδοχή της πιο πετυχημένης σαπουνόπερας των τελευταίων χρόνων έρχεται στον ΑΝΤ1, από την Τρίτη 1η Ιουλίου, καθημερινά από Δευτέρα ως Παρασκευή στις 9 το βράδυ. Με παραγωγό την πανέμορφη Μεξικάνα του Χόλιγουντ Σάλμα Χάγιεκ ("Φρίντα"), το "Ugly Betty" καθήλωσε κυριολεκτικά τους τηλεθεατές στις ΗΠΑ. Η χαρισματική 22χρονη πρωταγωνίστρια Αμέρικα Φερέρα υποδύεται την πανέξυπνη, γλυκιά, αλλά εντυπωσιακά… άσχημη Μπέτι, η οποία επιχειρεί να κατακτήσει το χώρο της μόδας! Μάλιστα, βραβεύτηκε για την ερμηνεία της με τη Χρυσή Σφαίρα και το βραβείο ΕΜΜΥ 2007.

Η απολαυστική σειρά παρουσιάζει τις περιπέτειες της Μπέτι Σουαρέζ, μιας κοπέλας που έχει αμέτρητα προσόντα: γερό μυαλό, ευελιξία, χιούμορ και καλοσύνη. Το πρόβλημα είναι ότι την αδικεί η εμφάνισή της. Η Μπέτι συνειδητοποιεί περισσότερο από ποτέ αυτό το σοβαρό της μειονέκτημα, όταν προσλαμβάνεται ως γραμματέας στο Mode, ένα σικ περιοδικό μόδας. Αφεντικό της είναι ο νεαρός, γοητευτικός κι αθεράπευτος γυναικάς Ντάνιελ Μιντ (Έρικ Μάμπιους), ο οποίος έχει πρόσφατα αναλάβει την αρχισυνταξία του περιοδικού και πασχίζει να αποδείξει στον αυστηρό πατέρα του, Μπράντφορντ (Αλαν Ντέιλ), ότι είναι άξιος γι αυτή την τόσο υπεύθυνη θέση. Αποφασισμένη να του κλέψει το πόστο είναι η διευθύντρια Δημιουργικού Βιλελμίνα Σλέιτερ (την υποδύεται η σαγηνευτική ηθοποιός Βανέσα Γουίλιαμς - πρώην Μις Αμερική). Όσο για τον Ντάνιελ, δεν μπορεί να πιστέψει ότι θα έχει μια τόσο άσχημη γραμματέα και καθώς δεν μπορεί να απολύσει την Μπέτι, φροντίζει διαρκώς να την ταπεινώνει, με την ελπίδα ότι θα παραιτηθεί από μόνη της. Ωστόσο, σιγά-σιγά θα διακρίνει τις αρετές της αξιαγάπητης ασχημούλας και θα αρχίσει να τη βλέπει με άλλα μάτια…


ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΗ, ΤΗ LA FEA MAS BELLA, ΤΩΡΑ Η UGLY BETTY.


Φήμες λένε πως θα ξεκινήσει και στην Κύπρο να προβάλλεται από τη νέα περίοδο προγραμμάτων στο ΡΙΚ2. Για την ιστορία λέμε πως η προβόλη της Ugly Betty συνεχίζει στο LTV 2 και ο 2ος κύκλός επίσης στο ίδιο κανάλι της Mivision.

Δεν υπάρχουν σχόλια: