Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

Close the TV, αντέχεις;;; UPDATE

Καινουργια μέρα μας λέει η La Marina στον ΑΝΤ1 σε ενα πολύ ωραίο σκηνικό εμπνευσμενό από τη καλομελέτα και ερχεται... Φρέσκο ξεκούραστο και πολύ καλύτερο από το σκηνικό του Καλημέρα που είναι σαν να είσαι ανσασερ του Λευκού Οίκου ή του παλιομοδίτικου και συντηρητικού του Επτά - Δεκα.

Όσο για τις παρουσιάστριες νομιζω πως η Μαρίνα εγκληματίστηκε πολύ καλά και καθημερινά βελτιώνεται αλλά καλύτερα να μείνει στην παρουσίαση γιατί στην υποκριτική είναι χειρότερη και από τη Μιμή Ντενίση.

Ακόμη δυο ηθοποιοί κατεβαίνουν από Ελλάδα!. Πρόκειται για τη Μαρία Καβογιάννη και το Γιάννη Βόγλη που θα έχουν έναν πρωταγωνιστικό ρόλο σε μία νέα κυπριακή κωμική σειρά που προορίζεται για το SIGMA και έχει τον τίτλο ‘Χείρα Βοηθείας’ και ο δεύτερος σε μια δραματική σειρά του ιδίου καναλιού . Επίσης η Ζούμπι είναι πολύ κοντά να εμφανιστει στο σε ρόλο guest σε επεισόδια της πολύ πετυχημένης σειράς του ΑΝΤ1 "ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑ"

Αν και όλoi προετρεχαν πως με αυτή τη σειρά ο ΑΝΤ1 θα την πατήσει μάλλον την πάτησαν αυτοί διότι διάφέρει κατα πολύ και από τη Ζωή Ποδήλατο και από τη Βεντέτα..

Χάλια, χάλια, χάλια μπορεί κάποιος να χαρακτηρίσει την πάνελ της Μελανής του ΣΙΓΜΑ. Δεν μπορώ να καταλάβω πως αυτή η εκπομπή έρχεται πρώτη. Καλύτερα να βλέπεις τις Χριστιάνες του ΡΙΚ παρά αυτή την εκπομπή. Άσε που στην αρχή πρέπει να λένε Κακή, κακή ΚΑΛΗΝΥΚΤΑ γιατί μετά πας για ύπνο βλέποντας το ανεκφραστο πρόσωπο της Μελανής.

Πόσο ακόμα θα ανεκτούμε να βλέπουμε Βουράτε γειτόνοι, Μίλα μου 4 φορές τη μέρα και τους Τάκκους; Ούτε η Αυλατζά του ΜEGA τόσες προβολές. Εγω προσωπικά γελάω και χαίρομαι να βλέπω Κωνσταντίνου και Ελένης και Καφέ της Χαράς.

Κάτι που γουστάρω να βλέπω πολύ είναι Μαύρα Μεσάνυκτα. Η σειρά γ@μ@ει κυριολεκτικά.

60 λεπτά, 60 λεπτά αλλά καθημερινά το ΣΙΓΜΑ μας πρίζει για τις διάφορες αποκαλύψεις του Τσουρουλάτου..........................

Φοβέρη η Αιμιλία στο Telethon αλλά και στις ειδήσεις και δικαιώνει τον τίτλο της Σιδεράς κυρίας των Ειδήσεων. Ούτε η Έλλη Στάη να είναι.........

Για πρώτη φορά το plus TV παρουσιάζει στοιχεία τηλεθέασης και αν κρίνουμε και από τους πίνακες της AGB καλά τα κατάφερε...

Τέλος του "Που πάμε" και πάει να το γυρίσει στο ποιοτικό. Φανταστείτε να παρουσίαζει εκπομπή μαζι με τη Μπήλιω Τσουκαλά ή με την Αλεξία Καρακάνα το Εντέχνως.

Πανελλήνια πρεμιέρα κάνει στον ΑΝΤ1 Κύπρου η ελληνική σειρά ‘ιατρικό απόρρητο’ την Τετάρτη 18 Ιουνίου. Αντι τώρα να περιμένουμε να προβάλλουν 2-3 επεισόδια και μετά να έρχετε στην Κύπρο τώρα θα τις προβάλλουμε εμείς πρώτα.

Φοβερό και το "κλείσε τα μάτια» που αν και είναι σε επανάληψη διατηρεί την φρεσκάδα και τη ζωντάνια. Η κυπριακή έκδοση του , το «μίλα μου» είναι για κλάματα. Δεν συγκρίνεται στο συγγραφικό ίστρο του Χριστόφορου Παπακαλιάτη.!

11 σχόλια:

PB-CyFans είπε...

Re men antigrafeis to style tou cnc-minus!!! to blog s thimizei antigrafi tou minus blog! des to ligaki k diothwsto

ctrl-alt-backspace είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
ctrl-alt-backspace είπε...

Οϊ ρε Pb, μια χαρά είναι το παιδί.
εντάξει ο τίτλος θυμίζει λίγο το "put the telecontrol down, μπορείς;"

Θα διαφωνήσω με το συγγραφικό οίστρο του Παπακαλιάτη μόνο... Μου φέρνει υπνηλία

Ανώνυμος είπε...

Λοιπόν, μου έχουν δημιουργηθεί ορισμένες απορίες από το ποστάκι:

1) Τί ακριβώς έχει το ανσανσέρ του Λευκού Οίκου που το κάνει να μοιάζει με το στούντιο του Σίγμα; Σόρρυ αλλά δεν το είδα ποτέ και έχω την απορία.
2) Η Μαρίνα επιδίωξε να κάνει καριέρα στην υποκριτική; Που; Πώς; Πότε; Εγώ ήξερα πως αυτή που παίζει στο απέναντι κανάλι είναι ηθοποιός.
3) Γιατί έχεις την απαίτηση ο Τσουρούλλης να αποκαλύπτει τις πηγές του; Κανένας δημοσιογράφος δεν είναι αναγκασμένος να πράττει κάτι τέτοιο. Αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, πολύ λίγα σκάνδαλα θα έκαναν την εμφάνισή τους ανά το παγκόσμιο. Σε γενικές γραμμές οι δημοσιογράφοι δεν βγάζουν θέματα του κουτουρού. Αξιολογούν πόσο αξιόπιστη είναι η πηγή τους και μετά το πράττουν. Και σίγουρα είναι υποχρεωμένοι να προστατέψουν την ανωνυμία τους, εάν αυτό τους ζητηθεί, γιατί αυτό είναι το ηθικά και δεοντολογικά σωστό.

Κατά τα άλλα το καταδιασκεδάζω που υπάρχει άλλο ένα μπλογκ να σχολιάζει τα κυπριακά μίντια. Περιμένουμε κι άλλα στην πορεία. Καλή συνέχεια!

Υ.Γ. (βλέπε προσωπική ιδιοτροπία) δεν μου αρέσει η έκφραση «που είναι σαν να είναι», προτιμώ το «που είναι λες και» =0

Ανώνυμος είπε...

Α εν τω μεταξύ δεν υπάρχει έκφραση στα Αγγλικά “close the tv”. Η σωστή φράση είναι “switch off the tv”!!!

ctrl-alt-backspace είπε...

@michaella
Ναι ρε Μικαέλλα, ο δημοσιογράφος δεν αποκαλύπτει τις πηγές του αλλά αφού κάνει την εκπομπή για να βοηθήσει στην αποκάλυψη των σκανδάλων γιατί να μην πει στους αρμόδιους ποιοι παρανομούν; Όχι την πηγή, τον ένοχο να αποκαλύψει.

(Βλέπε "Την Πάτησα" για να δεις τη δεύτερη καριέρα της Μαρίνας
http://www.youtube.com/watch?v=rEZyqge8Nfs)

Ανώνυμος είπε...

Μάινους εξαρτάται από την περίπτωση. Δεν υπάρχει ο χρυσός κανόνας σε αυτό το θέμα. Όταν όμως μπορείς να δώσεις πληροφορίες χωρίς να πρέπει να πεις ποιος σου τις έδωσε ή τέλος πάντως που την βρήκες, δεν βλέπω να τίθεται κανένα πρόβλημα δεοντολογίας. Αυτό είναι απλή ξεροκεφαλιά. Άλλο οι πληροφορίες και άλλο οι πηγές όμως.

Antreas_G είπε...

Enta3i einai akoma i arxi tha prospathisw na alla3w ligo to stylaki kai na to kano diforetiko.

Oso gia to Tsourouli opws kanei kai o BIG BROTHER Evaggelatos oti vriskei tin epomeni mera ta katathetei ston Eisaggelea. Gt na min to kanei ayto ? Fovate kapoion?

Ανώνυμος είπε...

Όχι, απλά άλλο είναι να καταθέτεις τις πληροφορίες και άλλο να αποκαλύπτεις τις πηγές σου. Εσύ έγραψες: «που δεν έχει τα κότσια να αποκαλύψει ΑΠΟ ΠΟΥ ανακαλύπτει τα στοιχεία». Ο νόμος 145 του 1989 για την κατοχύρωση του δημοσιογραφικού απορρήτου πάλι, λέει: «ο δημοσιογράφος έχει το δικαίωμα να μην αποκαλύπτει την πηγή των πληροφοριών που δημοσιεύει και να αρνηθεί στην προκειμένη περίπτωση να δώσει μαρτυρία και να μη διωχθεί εξαιτίας της άρνησής του». Σύμφωνα με την ίδια νομοθεσία, υποχρεούται να το πράξει μόνο εάν τον διατάξει το δικαστήριο, πράγμα που μπορεί να κάνει μόνο εάν η πληροφορία είναι σαφώς σχετική με το ποινικό αδίκημα που εξετάζει, δεν μπορεί να την βρει πουθενά αλλού και με άλλο τρόπο και συντρέχουν λόγοι δημοσίου συμφέροντος. Δηλαδή εσύ, με λίγα λόγια, κατηγορείς τον Τσουρούλλη και τον κάθε Τσουρούλλη ότι λαμβάνει υπόψη του τις νομοθεσίες που διέπουν την ομαλή λειτουργία αυτού του κράτους! Καλό το media commentary και καλοδεχούμενο αλλά όταν μπαίνεις σε χωράφια στα οποία οδηγούν κάποια χρόνια πανεπιστημιακής φοίτησης, μερικοί (κυπριακοί, ευρωπαϊκοί, παγκόσμιοι) κώδικες δεοντολογίας και οι ίδιοι οι νόμοι του κράτους, είναι καλά να έχεις και κάποιες γνώσεις. Τώρα έμαθες.

Antreas_G είπε...

Ευχαριστω Μικαέλλα. Θα το διαγράψω, δεν είχα υπόψην μου αυτα που προννοούσε ο νόμος.

Ανώνυμος είπε...

Making money on the internet is easy in the hush-hush world of [URL=http://www.www.blackhatmoneymaker.com]blackhat twitter[/URL], Don’t feel silly if you haven’t heard of it before. Blackhat marketing uses not-so-popular or misunderstood ways to generate an income online.