Σάββατο 14 Ιουνίου 2008

ΖΑΠ - ΖΑΠ

Η ΕΡΤ με το Euro και το ΜΕΓΚΑ με τη «Μαρία την άσχημη» -καθείς με τα όπλα του! ΖΑΠ Είναι τα προγράμματα που φιγουράρουν στις δύο πρώτες θέσεις του χθεσινού πίνακα της AGB. ΖΑΠ Πρώτη η Εθνική -την ποτίσαμε ροδόσταμο, μας πότισε φαρμάκι- με ποσοστό 62,3% και δεύτερη η «Μαρία η άσχημη» με ποσοστό 38,6%.

ΖΑΠ Ολο και νωρίτερα ξεκινά τις τελευταίες μέρες το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1. ΖΑΠ Τι έγινε ρε παλικάρια; Δεν υπάρχει κάποια άτυπη συμφωνία των καναλιών, σύμφωνα με την οποία τα δελτία ειδήσεων οφείλουν να ξεκινούν την ίδια ώρα; ΖΑΠ Ο,τι θυμάμαι χαίρομαι κι εγώ! ΖΑΠ Είπαμε να κλέβουμε κάνα-δυο, άντε τρία λεπτάκια, αλλά εσείς κοντεύετε να κλέψετε ολόκληρο δεκάλεπτο. ΖΑΠ Μωρέ ο Ευαγγελάτος προκειμένου να κερδίσει τα χαμένα του νούμερα είναι ικανός να ξεκινάει το δελτίο του από τις 19.30. Πιο νωρίς κι από του Star...

ΖΑΠ Σχεδόν όλα τα δελτία ειδήσεων έπαιξαν τα ερασιτεχνικά βίντεο από τα γλέντια που ακολούθησαν μια βάφτιση κι ένα γάμο και διεκόπησαν κακήν κακώς από το σεισμό. ΖΑΠ Ελπίζω να μην έδωσαν τα βίντεο τζάμπα και να πήραν το κατιτίς τους.

ΖΑΠ Το τελευταίο της δελτίο στον Alpha παρουσιάζει σήμερα το βράδυ η Ελλη Στάη. Κι από αύριο Παρασκευή μαζεύει τις αποσκευές της και την κάνει κόστα κόστα για τα ελληνικά νησάκια. ΖΑΠ Αλί και τρισαλί στις Μαρία Νικόλτσιου και Ρίτσα Μπιζόγλη που θα μείνουν πίσω στη γαλέρα της Κάντζας κατακαλόκαιρο να τραβούν κουπί. ΖΑΠ Εϊ-οπ, έι-οπ, έι-οπ... ΖΑΠ Ποιος θα δίνει τον ρυθμό; Ενας άλλος μαύρος που θα μείνει κι αυτός στο κανάλι για να σχεδιάσει το δελτίο της νέας σεζόν. Ο διευθυντής ειδήσεων!

ΖΑΠ Ξαφνικά μου 'ρθε μια όρεξη για τραγούδι. ΖΑΠ Και ποιο τραγούδι μου 'ρθε; Αυτό της κυρίας Ελισάβετ. ΖΑΠ «Πού είναι ο Βάγκνερ / πού είναι ο Πουτσίνι...». ΖΑΠ «Πού είναι η Ελεονώρα / πού είναι η Εμη / καμιά τους πια δεν έχει μείνει...»

ΖΑΠ Πινόκιο, σε ποιο νησί δεν πρόκειται όχι να πάει αλλά ούτε να περάσει ανοιχτά με σκάφος ο Νίκος Ευαγγελάτος; ΖΑΠ Την Κεφαλονιά, που είναι και τόπος καταγωγής του. ΖΑΠ Ε, όχι και γιατί...

Μ.Πετ.
ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ - 12/06/2008

Δεν υπάρχουν σχόλια: